Arkadaşlar Hayırlı günler herkeze 1.5 yıl lpg takdurdım muayene yeni diye lpg yi işletmedim şimdi işleten sıkıntı olurmu acaba tüp taktırdığım yer istediğin zaman gel evrakların al demişti
tankın üzerinde bir tarih var sanırım ona göre sıkıntı olabilir. takan kişiler onu biliyor 1.5 sene problem olmuyor diye biliyorum ben yeni taktırdım 2018 sonuna kadar bekleyebilirsin istersen dedi. Montaj yaptırdığınız yerle konuşun projenin tarihini onlar ayarlıyor
Abiler çok teşekkürler bugün gittim konuştum istediğin zaman gel dediler ayrıca prins filtre fiyatı da 250 tl olmuş)
Duyunca gözlerim yerinden fırladı, öyle şey olur mu yahu ? Biri lpg'me 250 tl filtre diyecek vallahi tüm sistemi koparıp atarım...
Yuh be, daha neler. Siz yine de farklı yerlere fiyat sorun. 40 olsun hadi 60 olsun tamam hadi 80 olsun da 250 nedir! Sonra da bu fakir(!) esnaflar ağlamaya başlarlar zaten para kazanamiyoruz diye... SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bayiye gelişi 120 TL civarı Prins filtrenin. Tabii ki fiyatı yüksek ama en az 20000'de değişiyor. Lenovo A7020a40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende de prins var. Bugünlerde bakımı olacak. 1 yıl oldum taktıralı. 10 000 km. Filtre değişimi 250 lira. Yaptırmam gerekli değil mi?
filtrenin özelliği araştırılsa muadil bulunsa çok daha mantıklı olur. kocaman hava filtrelerinin fabrika çıkış fiyatları 1 dolar.
Bende Prins technomax var. Bayi yakınım olur. 20000 dedi. Lenovo A7020a40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi