mrb arkadaşlar benim bildiğim kadarıyla lpg takıldıktan sonra sızdırmazlık raporu ve ek1 doldurtarak muayene oluyor ve sonrada ruhsat çıkıyor. ben cumartesi günü lpg taktıracağım. perşembe günü içinde tuvtürkten muayene için randevu aldım. ama açıklamalar kısmındaki şu yazı dikkatimi çekti. Araç Lpg ve Cng'li ise, araç ruhsatında bu tadilatların işlenmiş olması ve 1 ay içinde alınmış gaz sızdırmazlık test raporunun olması yani buna göre önce ruhsata lpgnin işlenmiş olması gerekiyor. ben şimdi nasıl bir yol izleyeceğim. bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
ok ozaman sorun yok serdar hocam birde bizim araçların motor numaralarında herhangi bir sorun çıkıyormu. servise onaylatmak lazım filan diyorlardı.
Mürsel senin adına sevindim .) Lpg'yi taktırdığın yerden fatura almayı unutma,onuda soruyorlar ilk takılan lpglerde baya üstüne düşüyorlar
Lpg montajı yeni yapılmış ise firmadan aldığınız proje ve fatura ile anadolu yakasında ümraniye kadosan sanayi sitesindeki yere gidip sızdrmazlık raporu alıyorsunuz.(kartal oto pazarındaki yer yeni montajlara bakmıyor).Sonra iki adet ek1 belgesi ve sızdırmazlık raporu ve proje ile tüvtürk muayene istasyonunda genel muayeneye giriyorsunuz.Muayeneden çıktıntan sonra asıl eziyet trafik tescil büroları. Birde ruhsatınızda muayene yeri varsa muayene onayını oraya işletin en azından ruhsatta tek yaprak değiştirerek daha az maliyetli olur. sızdırmazlık raporu 25 TL tüvtürk 126,50 TL trafik tescil tek ruhsat yaprağı için 46 TL
Arkadaslar 2016 yili trafik tescil ruhsat harcini bilen var mi? Aracimin muayenesi yarin doluyor. Muameleci 100 tl alacagi ucret disinda 35 tl sidirmazlik 40 tl ek1 52 tl eksoz 192 muayene Ve esas cift yaprak ruhsat degisecek 240 tl de onun parasini istedi. Bana biraz yuksek geldi.fikriniz nedir?fiyatlar hk. Bilginiz var mi