Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

lpg-perf. hava filtresi uyumu

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda Misafir tarafından 15 Kasım 2009 tarihinde açılan konu

1. Misafir

Misafir Guest

lpg ile açık hava filtresi uyumsuz mudur?kullanılamaz mı lpg ci bunu söyledi bana habire ayar yaptırmak gerekebilir dedi basınç ayarları değişir oynar dedi takma dedi filtreyi de filtresiz de olmuyor lpg li takanlar var hepsi habire ayar mı yaptırıyor acaba.bilen biri yorum yaparsa sevinirim.teşekkürler

2. Tayanç_Top

Tayanç_Top Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    galiba hem performans+ses istiyoruz hemde lpgden vazgeçemiyoruzhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

3. Misafir

Misafir Guest

performansta her ne akdar farketmiyor deseler de ben inanmıyorum buna çünkü araba çekişte yüksek devirde bunu hissettiriyor.evet ikisi de vazgeçilmez şuan mecburiyetten seçim lpg ama hava filtresini de taksam fena olmaz.

4. oisguzar

oisguzar Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    35
    Ad Soyad:
    osman işgüzar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Benim kanatimce olmaz diye düşünüyorum ama varsa öyle birşey takarsın açık hava filitresini yaptırırsın en son ayarını birdaha ayar yapmana gerek olmaz her arabayı çalıştırdınmı ayar bozulacak hali yokya https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

5. Misafir

Misafir Guest

Açık hava filitresi daha çabuk kirleneceği için sık sık ayar yaptırman gerekebilir...

6. ukalaboy

ukalaboy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    rhatlıkla kullanabilirisniz ancak debimetre gibi önemli parcaları bozmakta yada ömrünü kısaltmakta..

7. karizmaxenon

karizmaxenon Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    bilal aydın
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Starex CRDI(1997-2008)
    hocam ben 2 yıla yakın peugeot partner 1.4 benzınlı zavolı sıralı sistem lpg de kullandım herhangı bi ayar bozulma durumu vs. gibi durumlar söz konusu değil (yanı ben bı sorun yaşamadım) uygun aparatla ve soğuk hava alacak şekılde kullanabılırsınız bence...foto dabenım motor 206 1.4 un aynı olduğu için orjıal aparatını kullandım...

Düzenleyen : karizmaxenon

8. Misafir

Misafir Guest

en son ayar yaptırmıştım hiç ötmüyor yükek devirde dahi takıp deneyecem en kısa sürede

9. karizmaxenon

karizmaxenon Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    bilal aydın
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Starex CRDI(1997-2008)
    valla bende delı gibi ses cıkarıyordu
    ama dediğim gibi uygun aparat kullanmak çok önemlı soğuk hava almalı...

Bu Sayfayı Paylaş