Arkadaşlar Aracım 2015 i20 Lpg Konusunda Kararsız Kaldım Taktırmalımıyım Taktırmamalımıyım.. Yakıt Tüketim Değerleri Gayet İyi Ama Malum Benzin Fiyatları Uçuk.. Taktırmaya Karar Verirsem Sizce Hangi Marka? BRC'mi PRİNS'mi BRC Aracıma Gayet Uyumlu Servis Agı Geniş Çok Fazla Problem Yaratmayan Bir Kit ( Araştırmalarıma Göre ) Ama İçimdende Prins Taktırmak Geliyo.. Sizce Prinse 2,400 tl Vermeye Değer Mi BRC Daha Uyguna Takılabiliyoken. Prinsin Brc'den Farkını Görürmüyüm..?
Lovato obd ıı önerebilirim, ben kullanıyorum ve kesinlikle sorunsuz diye bilirim. araç 30000 km oldu ve LPG 200 km takıldı ve bir daha lpg servise hiç uğramadı. ( 15000 filtre değişimini kendim yaptım)
hangi ildesin bilemiyorum ama sana tavsiyem distribütor ana bayilerin bilgi ve hizmetleri daha iyi olabiliyor, oralarda taktır. fiyat/performans olarak lovato obd2 tavsiye edebilirim. Buna en yakın kaliteli ve uygun fiyatlı ürün ise brc dir.
Merhaba Mehmet bey, Ben aracımda BRC kullanıyorum. Sıfır alınırken anlaşmalı olduğundan dolayı BRC takılmış ve uyumu çok güzel. BRC tavsiye ederim, f/p ve servis ağı açısından bakıldığında öncelikli tercihlerden biri olduğunu düşünüyorum.
1.2 motor ve yeni bir araç olduğundan sorun yasama ihtimali dusuk. tüm kitler is görecektir. atikerin diğer markasi Akl nin obd li kitini öneririm.
bende lovato obd II taktırdım, 10.000 i geçti takılalı.hiç sorun vermedi, 40 litre lpg alıyor.gayet iyi anlaşıyoruz tavsiye ederim.
Brc servis, parça olarak büyük hatadır bana göre. Gidin en kötü obd li kiti taktırın ama brc ye bakmayın bile. Önceki aracımda servisin gönlünü edebilmek için ugraşırdım. Bir kit parasıda masraf ettirdi bana. Yapısı geeği servis harici bakan yok. Lovato obd2 ile benzindemi lpg demi gittiğinizi anlamazsınız. D2533 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yeni aracım kia rio sedan 2013 model, yeni i20 ile aynı motora sahip. Atiker gold taktırdım 1450 lira uyumu gayet iyi. Tavsiye ederim.
Mehmet bey , Lovato olarak 20.000 km altında ki araçlara 2 yıl ya da 100.000 km motor garantisi veriyoruz.
2009 hyundai accent era 1.4 aracıma hangi lpg kiti uygun olur. Sivas veya tokatta işin ehli servis önerileriniz?
selamın aleyküm arkadaşlar hyundai ix 35 2013 model 2014 çıkışlı aracıma lpg kiti taktırmak istiyorum ancak markaları ve hangi markanın iyi olduğunu bilmiyorum fiyatıyla pek sorunum yok benim için önemli olan kaliteli bir lpg kiti önceliğim var mı tavsiye edeceğiniz markalar yardımcı olursanız çok sevinirim..
Taktıracağınız kitin markasından ziyade, o kiti takacak ustanın niteliği önemli. Kısacası işinize gelen markaya karar vermek yerine iyi bir ustayı bulmak ve ona taktırmak ilerde sorun yaşamamanız ve memnun kalmanız için önemli!