1998 accent 1.5 gls aracım var. üç yıldır benzinle kullanıyorum. Ama şehir içi ve biraz da yüksek performansta kullanınca yakıt bütçeyi aşıyor. lpg taktırmayı düşünüyorum. Kullandığınız ve önerebileceğiniz marka var mı?
Şu anki aracım dizel. Fakat önce den kulandığımız opel ve renault için BRC kullanıyorduk çokta memnunduk...
Montaj iyi olursa Atiker tadından yenmez 1.4 dohc getzime 1 yıl önce atiker taktırdım gayet memnunum.Hİç ibr sıkıntısı yok.Bence siz marka yerine montaj yeri sorun
arkadaşlar önerileriniz için teşekkürler. araştırdığım, okuduğum kadarıyla lpg taktıranların bazıları şöyle sorunlar yaşamış 1. devir saati düşüyor 2. araba yolda tekliyor 3. ışıklarda stop ediyor 4. kışın soğuklarda çok zor çalışıyor Acaba bu sorunlar her lpg markası için küçük, görülmeyecek sorunlar mıdır yoksa gerçekten sorun yaşayan kit ler için midir?
aslında benim sorunumda bu yani LPG ama hangisi .Aracım 94 sonata2,0 gls 2 ay sonra muayenesi var muayeneden önce taktırmayı düşünüyorum ama çekincelerim var .lpg li araçlarda ortaya çıkan problemler . gasıtaly kullanan arkadaş varmı. performansı nasıl .atiker hiç düşünmedim ama yukarıdaki yorumlara bakınca sanki olur gibi .brc fiyat olarak farklı diğerlerinden sistem olarak ta farklı hyundai de brc yi öneriyor .... lovata listede ama ... çok konuştum galiba madem usta hepsinden önemli ki benim içinde öyle mersin niçin usta önerisi olan varmı :RpS_rolleyes:
muhtemelen benim aracada takılacak bu konuda ağır basan markaya göre tercih yapabilirim.bir de otomatik gaz ayarı yapan sistem diye birşey varmı?
Arkadaşlar uzun düşünce ve kararsızlık ardından aracıma Atiker safefast taktırdım. Şu an için bir sorun görmüyorum. Kullandıkça performansı ve yakıt tüketimi hakkında tekrar yazarım. Keyifli, kazasız sürüşler...:RpS_rolleyes:
ben 1 ay önce wentgas taktırdım. biliyorum henüz erken ama çok memnunum. daha önceki aracım tipo 1.6 sx'e atiker taktırmıştım hiç memnun değildim. öncelikle servis ve bayii den. sanki merdivenaltı imalathaneleri gibi geliyor atiker servisleri... belki de eskişehir de öyledir. yani kısacası işçilikten memnun kalmadım.
Ben KIT MTM kullanıyorum çok memnunum, BRC ve ATIKERDE tavsiye ederim. Öncelikle Ustalık Çok Önemli. İstanbuldaysanız Eger Maslaktaki Atatürk Oto Sanayideki Çevre Otogazı Tavsiye Ederim
Sonata 99 model 2.5 v6 aracımızda aldığımızda brc takılıydı şimdiye kadar tık demedi inşaallah böyle devam eder 2.5 ve üstü motrlarda brc güzel ama küçük motorlarda nasıl olur bilemem )))))))