herkese slm. 2011 i 20 troy brc sistemli aracımın benzin deposundan seyir halindeyken güp diye bir ses geliyor.bu sorunu yaşayan başkaları varmı acaba yardım ltf.
düz yolda giderken geliyo bu ses.servise gittim test sürüşü yaptık benzin deposundan geliyo dendi uzun süre benzin harcamadıgı için benzin buharı genleşip depodan ses gelmesine yol açıyo gibi bişey dendi.çözüm olarakda bi süre benzinle kullanmamı istedi.
benim aracımda 2011 model i20 troy lpgli.bende öyle bir sorun olmadı inşallah olmazda ama aldığımda aracı şamandıradan dolunca ses geliyordu atiker servisi sorunu halletti. sizin sorun gibi bir sorun başıma gelmedi eğer benzinle kullanmadığınız için geliyorsa benimkinde de olurmu gibi bir düşünce kapladı beni.
sevisde böyle bi sorunla gelen olmadıgı söylendi.bide lpg takıldıgında garantinin bozuldugunu söylediler akdıgım yer tam tersini söylemişti size ne dediler bu komnuda?
garantinin bozulmaması için servis çıkışlı lpg olması lazım yoksa normal sanayide felan takılanlarda garanti bozuluyor. benim araç atikerden lpg li motor garantisi iptal edildi mesela.
araç servis çıkışlı lpg li ise nası bozuluyor böle bir durum olmaması lazım accent era fabrika çıkış lpgli araç almıştık akrabamıza bozulmamıştı onun garantisi.
fabrika çıkıştan bahsediyosun.i20 lerde fabrika çıkış yok sonradan servis kendi taktırıyor sanayide .ben bozulmuyo sanıyoruduma am deilmiş
fabrika çıkış demiştim işte valla i20lerde varmı yokmu bilmiyordum çünkü kendim sanko sanayi sitesinde taktırmıştım. fabrika çıkışlı haric lpg garantiyi bozar.
satarken öyle demiyorlar ama garanti devam ediyo dediler bana .neyse şu benim sorunla ilgili başka kimsede yokmu acaba ??