Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

LPG Lİ ARAÇTA HAVA FİLTRESİ

'LPG Sistemleri' forumunda Piyanistce tarafından 17 Şubat 2009 tarihinde açılan konu

1. Piyanistce

Piyanistce Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    102
    Ad Soyad:
    Çağlar ERTORUN
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Bayon 1.4 MPI BC3 CUV (2021-202x)
    ARKADAŞLAR LPGLİ ARAÇLARDA yakıt tüketiminin üşmesi için motorun genel olarak açıkta fazla bir yerinin bulunmaması gerekir. çünkü gaz uçup gitmektedir. bu sayede kapalı ortamdan daha az gaz havaya gitmektedir. fakat hava filtresini açtığımız zaman havaya kaçan gaz daha fazla olacağından otomatikman daha az gaz ile daha az km gidecektir. ben şahsen denedim ve geröekten fark etti yakıtta buna dikkat edelim . fikri olan varsa bu konuda konuşalım !!!

2. Misafir

Misafir Guest

Sıralı sistemlerde LPG enjektör vasıtasıyla direk silindirlerin içine veriliyor diye biliyorum, havayla temas edeceği bir yer yok'ki.

3. navy35

navy35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Bu dediklerinize bir anlam veremedim,konunun anlaşılması için daha ayrıntılı yazmanızı gerek.

4. tamer27

tamer27 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    gaz havaya nasıl karışır bende anlamadım. allah korusun bu kaçak gibi birşeydir.

5. alpozturk2002

alpozturk2002 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    yakıt yanarken oksijenle temas kumak zorunda diye biliyorum. benzin ya da lpg farketmez. Yani yanma olayında dışarıdan içeriye bir miktar hava girer. hava filtresi ve hava akış sensörünü neden takmışlar ki o zama. Yine de yanlış konuşmak istemem. Karbüratörlü araçlar için diyordur belki arkadaş

Bu Sayfayı Paylaş