Arkadaşlar bugünkü milliyet gazetesi haberi... İnşallah yakında uygulama başlar; Haber linki; Milliyet - LPG'li araç sahiplerine müjde!
ist cevahir avm benim eve çok yakın orda lpg li araçlar için açık otopark var istediğin kadar kal beleş
Artık çoğu avm ve marketin otoparklarında extra havalandırma var.Mesela Samsun'da yeni yapılan avm de lpg li araçları alıyorlar otoparka.Metro Marketin otoparkına da lpg sıkıntısı olmadan girebiliyorum.Özellikle lpg var diye uyarmama rağmen girebilirsiniz sıkıntı yok dedi güvenlik.
Guvenlik acisindan alinmasi pek uygun degil ama acik alanda park yeri bulamayinca sirun oluyor.... GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bakımsız her LPG tankı tehlikelidir.. ticari araçlar her yıl, hususi araçlar 2 yılda 1 muayene oluyor ve a dan z ye kontrol ediliyor.. bence her 2 yılda bir muayeneye giren araca LPG kartı verilmeli.. bu kartlarla kapalı otoparka girerken görevlilere göstererek yada manyetik okuyuculara okutarak aracımızı kapalı otoparklara park edebiliriz..:RpS_rolleyes::RpS_rolleyes:
Benim aracım LPG li eğer tehlike arz ediyorsa alınmasın yine.Önce insan hayatı .Oy için olmayacak şeyleri yapmasınlar
sonuna kadar haklısın muayneden geçen lpg sistemi güvenli demektik muaynenden geçen girsin muayne kaçağı olan giremesin
muayenesi varsa girmesi lazım.Normalde özel havalandırması olması lazım zaten.yoksa egoz dumanıda zararlı