Merhaba arkadaşlar benim 2006 model accent era model aracım var 8 ay önce akl marka lpg takdırdım. Takdırdıktan 6 ay sonra 2000 km yol geldim,araba stop edilip 4-5 saat sonra çalışınca 4-5 sn marş uzatıyor bu üç aydır devam ediyor hava sıcakken bile yapıyor. Akşam park etmeden önce benzine aldım 5-10 dk sürdüm park ettim fakat sabahısı benzinde olmasına rağmen sorun tekrar oluştu. dün bujileri, lpg filtresini ve benzinde kullandıktan sonra lpg beynini güncellettim ama sorun devam etti. Bu konu hakkında tecrübesi olan arkadaşlarımız bana bilgi verirse çok mutlu olurum saygılar
Akünüz zayıfladıysa marşı uzatabilir. Teyp, kısa farlar kapalıyken marşa basmayı deneyin. Benzine alıp almamakla alakalı olacağını sanmıyorum. Ayrıca depodaki benzin en az yarım depo olsun.
dün akşam Bursa dan Mudanyaya gittim giderken gaz bitti benzine geçtim sonra ordan tekrar benzinle bursa ya geldim. sabah marş bastım hemen aldı gazla ilgili bir problem olduğunu buldum fakat hangi parçada onu bulamadım. Forumlarda lpg enjeksiyonlarını değiştirin diyorlardı değiştirsem olurmu acaba