Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

LPG li accent era marş uzatıyor

'LPG Sistemleri' forumunda h.a.era tarafından 29 Aralık 2012 tarihinde açılan konu

1. h.a.era

h.a.era Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Merhaba arkadaşlar benim 2006 model accent era model aracım var 8 ay önce akl marka lpg takdırdım. Takdırdıktan 6 ay sonra 2000 km yol geldim,araba stop edilip 4-5 saat sonra çalışınca 4-5 sn marş uzatıyor bu üç aydır devam ediyor hava sıcakken bile yapıyor.

Akşam park etmeden önce benzine aldım 5-10 dk sürdüm park ettim fakat sabahısı benzinde olmasına rağmen sorun tekrar oluştu. dün bujileri, lpg filtresini ve benzinde kullandıktan sonra lpg beynini güncellettim ama sorun devam etti. Bu konu hakkında tecrübesi olan arkadaşlarımız bana bilgi verirse çok mutlu olurum

saygılar

2. serhan

serhan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    35
    Ad Soyad:
    Anıl Serhan ALPHAN
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Akünüz zayıfladıysa marşı uzatabilir. Teyp, kısa farlar kapalıyken marşa basmayı deneyin. Benzine alıp almamakla alakalı olacağını sanmıyorum. Ayrıca depodaki benzin en az yarım depo olsun.

3. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,972
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  4. h.a.era

h.a.era Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    dün akşam Bursa dan Mudanyaya gittim giderken gaz bitti benzine geçtim sonra ordan tekrar benzinle bursa ya geldim. sabah marş bastım hemen aldı gazla ilgili bir problem olduğunu buldum fakat hangi parçada onu bulamadım. Forumlarda lpg enjeksiyonlarını değiştirin diyorlardı değiştirsem olurmu acaba

Bu Sayfayı Paylaş