slm herkese.aracımı alalı 10 ay olduve nihayet sonunda atiker simit tank lpg taktırıyorum.yönetici serdar hocamım tavsiyesiyle adapazarı isar otogaza emanet ettim yumurtamıöğleden sonra gidip alıcam bakalım.inşallah sorunsuz kazasız kullanırım ve taktırdığıma değer.
hayırlı olsun. ben de benzin fiyatlarıyla mücadele içerisindeyim. sadece acil durumlar ve haftasonları kullanmam tek avantajım yoksa dayanılır gibi değil. 4.23tl nerde 2.40 nerde..
full istasyonundan mı? bu arada küçükköyde petrol ofisi güzel indirim yapmış. iki tane full istasyonunun arasında kalıyor bu petrol ofisiistasyonu. full %7 indirim demiş petrol ofisi %8 hem de tüm akaryakıtlarda. arasıra yolum düşünce uğruyorum.
ben son zamanlarda bizim güneşlide milangaz bayisi var oradan alıyorum. fiyat hep ucuz en son 2,09'dan aldım. yeri de bizim eve yakın. bittikçe fulletiyorum. ayrıca gaz alan araçlara iç dış yıkama 5 tl. fena da yıkamıyorlar.
kesinlikle!şu an için izlenimlerim gayet olumlu 1000km sonra ayara gidicem yine.fakat tatile çıkmış olucam lpg yi taktırdığım yerde mi yaptırmalıyım ilk ayarı yoksa başka bi bayidede yaptırsam olur mu?bide habgi gaz dolum istasyonunun gazı daha iyi fikir verirseniz sevinirim.benzini opetten alıyırum ama lpg nerden almalıyım?
bende taktıralı 1700 km oldu ama daha ayara gitmedim,banada gel demişlerdi ama geçen hafta gittim ayarda sorun yok diye elletmedim,ama garantiyi kaşeletmem gerekiyormuş bu hafta onu halletmem gerekiyor.yani tatil dönüşüde yaptırabilirsiniz,hayırlı olsun tekrar,,
öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın.daha önceki aracımda lpg vardı,bildiğim kadarıyla katkılı otogaz-eurolpg olarak geçen opetin gazı biraz sıkıntı yaratıyormuş,içindeki katkı kurum yapıyormuş diye duymuştum.ben petrol ofisi-pogaz ve ipragaz kullanıyordum ve özellikle ipragazdan çok memnundum.
arkadaşlar bende 2,13 tlden serdivan shellden dün aldım, dış yıkama ücretsiz, sonra 1 tl ye aracınızın için vakumlu süpürge ile rahatça temizleyebilirsiniz, 1 tl de ordaki yıkamacılara verin komple paspasları yıkayın...)