merhaba arkadaşlar benim araç servisten yeni çıktı bu sabah çalıştırınca klimadan gaz kokusu geldi belli belirsiz motor da vuruntulu çalışıyodu eskisine göre az biraz serv,se gittim onlar da kokuyu aldılar enjektörlere giden ana hortumda kelepçe gevşemiş yda iyi sıkılmamış köpükte gösterdi kendini o kelepçe değişti kaçak giderildi motor saat gibi oldu merak ediyorum lpg kaçağı ile motor titreşimin nasıl bir bağlantısı var bilgisi olan var mı kaçak gaz basıncını düşürüp yeterli miktarda gazı motora vermediğinden mi sarsıntı yapıyo birde en uygun enjektör yeri neresi benim araçta motor kapağının üzerinde anjektörler gören başka bir lpg ustası burası yalnış dedi bilgisi olan paylaşırsa sevinirim Düzenleyen : blkgtz
Merhaba, yetersiz gelen yakıt fakir karışım nedeni ile vuruntu yapar. Örnek montajlar. 2005 elantra atiker montajı (çevre otogaz) Çevre Otogaz ve Elantra XD2 Atiker Kit Montajı 2006 elantra atiker montajı
saol serdar bende öyle düşünmüştüm yarın bütün gaz hortumlarını sızdırmazlığa sokup beğenmediğimi değiştirmek olacak ilk işim montaj aynı fark yok fazla onunla uğraşmaya gerek yok bi de bu regulatörden itibaren çekilecek hortumların bi standardı falan varmı yada markası onuda bilmek isterim mümkünse sanırım motor ısınınca oluşan sıcaklık tesisatta gevşemeye neden oluyo rölantide fark edilmiyor bu gün sıcaktı motor o şakilde fark ettim böyle bir şikayet geldimi hiç üyelerden Düzenleyen : blkgtz