2015. İ20 otm aracım var henüz 2000 km deyim biraz yakıyor lpg taktırıp taktırmama konusunda cok kararsızım garantıde ölüyo olduğu için görüşlerinize cok ihtiyacım var tesekürlet
benzinli araçtan lpg ye geçmiş biri olarak lpg yi kesinlikle öneririm, gerçekten yakıt ekonomisi sağlıyor. ancak garantinin bitecek olması düşündürücü çünkü garanti de çok önemli bir şey, çok km yapmıyorsanız garantisi bitene kadar bu şekilde kullanmayı tercih edebilirsiniz bence...
2015 1.2 style ım var bayi çıkışlı lpg li. 51 tl ile 350 km yol yaptım lpg nin litresi 1.79 . kesinlikle lpg yi önderirim ben sıfır aracıma taktırdım km de 10 kuruş kar etsem (minimum) 27 bin km sonra lpg ye verdiğim ücreti karşılamış olcam. benim aracımın hem motor hemde lpg garantisi 5 yıl .2016 çıkışlı
servise bir sorun bazı servisler takıyor garanti bozulmuyor falan diyorlar. ben 8000 kmde taktım aracım elantra. ben pek birşey olacağını zannetmiyorum. bakımlarını düzgün yapın. yüksek devirli kullanmayın. ve bence taktırın benzindeyken korka korka biniyordum şimdi inmiyorum hic.
Hundai araçlarına garanti kapsamı içinde LPG montajı yapılmakta arkadaşlar. Bu işlem için ayrıca bir ücret alınmakta. Bu ücret ödendiği zaman LPG takılsa bile garanti devam ediyor. Hundai özellikle 1.4 otomatik araçları harbi ciddi mana da yakıyor. Bunun da nedeni araç üzerinde 4 vites sayısına sahip bir şanzuman ve aracın vites devir bandının yüksek olmasından kaynaklanıyor. Hundai bu konu da sanırım pek bir değişim içinde olmadı özellikle 1.4 otomatik araçlar da. Birde aracı devirli kullanıyor iseniz şehir içinde araç belinizi çok ama çok rahat büker. Bence LPG takılması gerek her ne kadar ben LPG sevmesem de şimdi sıfır bir araç alıp aracıma gönlümce binemedikten sonra da pek işime yaramaz. LPG takın gönlünüzce binin.