arkadaşlar aracımda tartarini sıralı sistem lpg var herhangi bir sıkıntısı yok ama benim merak ettiğim bi konu var şöyle anlatayım şimdi tüp bitince sıralı sistemler dit dit diye ötmeye başlıyo bu şekilde öterken yola devam ettiğinde araç benizdemi gidiyor yokda tüptemi yani öterken araç ne yakıyor
Bende Sıralı ATİKER var ben ona göre konuşuyorum... Dıt dıt ötme işlemi bende olduğunda zaten 2-3 saniye sürüyor bu durum LPG harcıyor ve dıt dıt bitince benzine geçiyor... Çünkü bu arada depoda max 1 km gidebileceğin gazı bırakıyor. Tekrar lpg tuşuna basılı tutarsan hafif eğer sessiz bir ortamdaysam arkadan Tınk sesi geliyor tekrar gaza geçebiliyorsun...
Bende lpg tam bitmeden araba bi gaz yemiyor sonra dııııııtttt diye bi ses geliyor direk benzine atıyor mermi gibi oluyor ama dıııttt sesinden sonra lpg düğmesinr basmadan ses susmuyor iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
otunce anla son 5 lt gazın var depoda yaklasık 20 40 km arası gıden belkıde gıdemen basarsan bu sıralının Allah belasını zaten cok gereksız bısey karaduzen daha ıyı durumun normal