Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Lpg Göstergesi

'Sohbet' forumunda esef tarafından 2 Mayıs 2017 tarihinde açılan konu

1. esef

esef Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    239
    Ad Soyad:
    esef kaplan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    arkadaşlar merhaba, başımdan geçen bir olayı anlatayım,
    işyerimizin karşısına beyaz bi kartal bırakıldı yaklaşık 1.5 aydır orda yatıyordu kapılar açık hurda bi şekilde...dedim bi bakayım neden bırakmışlar plaka fln yok..yandan ağır bir darbe yemiş....gittim yanına içine şöyle bi göz gezdirdim lpg göstergesi duruyor hemde mimgas, benim lpg beyniyle aynı marka.....koştum bi tornavida aldım söktüm onu ordan getirdim benim araca taktım çalıştı... bende başka bi marka vardı....benim gösterge 1 yeşil ışık yakıp kırmızı oluyordu sonra yine yeşil yanıyordu...bunda öyle bişey olmadı...hep yeşil :D
    neyse 2 gün öyle kullandım sıkıntı çıkarmadı...dün bi araba beni geçmeye çalıştı uyuz bi şekilde biraz yüklenim dedim....araba 3500 deviri geçmedi yani gaz yemedi...ala ala deyip bidaha yüklendim yine 3500 deviri geçmedi lan noldu dedim...gaz alim dedim belki gaz yoktur...10km gittim hiç tekleme yapmadı.....sonra 70tl gazı alınca normale döndü....bizim mimgas hala 1 ışık yakıyordu oysaki :D
    eski lada vega az gaz kaldığı zaman teklerdi bu yumurta hiç teklemedi sadece 3500 devirde kesti... varmı bu durumu yaşayan?

Bu Sayfayı Paylaş