Yüklemiş olduğum vidyomdan faydalanabilir eksik gördüğünüz yerleri çekinmeden sorabilirsiniz HER HAFTA YENİ BİR VİDEO İLE KARŞINIZDA OLMAK DİLEĞİ İLE İYİ SEYİRLER...
Halil emeğine sağlık süper bir paylaşım. Lpg araçlar da bu filtre her on bin km değişmesi sağlıklı olur. Özellikle video da olan aracın sanırım ilk değişimi olsa gerek çünkü ilk değişim de bu tank içinde metal talaşı filan da oluyor ve filtre çabuk kirleniyor. İlk değişim den sonra daha temiz oluyor.
Teşekkürler .. Tank değişimi sonrası ilk filtre doğru tespit yanı sıra brc alt yapısı mikronu biraz daha küçük tercih ediyor bu hale geliyor tabi
Bu değiştirdiniz gaz kesici filtresimi acaba.ben atiker kullanıyorum bitane büyük filtre var onu değiştiriyorum 10.000 kmde gaz kesiciyi daha hiç ellmedim.
Video güzel fakat araç karbüratörlü tüp normal ,sıralıda nasıl oluyor acaba bende değişiyim filtreyi Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aracım km 20 krş yakıyordu ancak 5 aydır km 31 krş yakıyor bujiler değişti yağ değişti akü değişti hava filtresi değişti ama çok anlamsız bir şekilde arttı nasıl düşürebilirim acaba..
accent ls 97 lpgli aracımda bu filtre tam olarak nerede yardım olabilir misiniz. araç 4 senedir bende, 1 kez miyadı dolan tankı değiştirdim filtreye hiç baktırmadım özelliğini çoktan kaybetmiştir. araç karbüratörlü.
filitreyi değiştirdikten sonra kaçak riski de oluyor. 20-30 tlye değiştirip veriyorlar. bence gidin işini iyi yapan birine değiştirtin. gaz hortumu eskimiştir çok sıkarsınız çatlar vs.. elinden her iş gelen arkadaşlara değil lafım tabi