Merhaba LPG filtre değişim zamanım geldi her kontak açışta ve kapatışta LPG buzzer çok gıcık bir şekilde ötüyor bunu susturmanın bir yolu var mı ? Şimdi LPG'ciye gideceğim bir filtre değiştirecek 60 TL tabi bu geçen seneydi bu sene kaç tl alacak bilmiyorum. internet sitelerinde çok ucuz alsam değiştirsem bir sıkıntı olur mu düşüncesi beni bunu yapmaktan alıkoyuyor. kendisi değiştiren var mı arkadaşlar. değiştirdikten sonra gaz kaçak kontrolünü nasıl yapıyosunuz.
Benim gözümde Lpg zaten başlı başına tehlike zaten. Eğer filtre değişiminde laçak falan oluşuyorsa 30-40 liradan kaçmak gereksiz. Güvenilir bir yereyaptırın bence.
Yani, evet kaçak olma ihtimali var. filtrenin ağzındaki oring tam oturmazsa hortumlar düzgün takılmazsa vs. Otogazcılarda dedektör var taktıktan sonra çalıştırıp bakıyorlar. kendi değiştirenlerin nasıl kontrol ettiğini merak ettim. birde şu BUZZER ı nasıl susturabilirim.
Filtreyi kendiniz alin 10 tlye. Sonrasida degisim icin ustaya gidin. Kalkip 50 tl isteyecek hali yok. Ben gecen ay filtre dahil 30 tl verdim komple kacak kontrolu de yaptirdim. HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
evet en mantıklısı bu olacak sanırım. bugün kaça takarsınız diycem bakalım ne diyecekler Buzzer susturma olayını bilenimiz yok sanırım ???