lpg filitresinin bu hale gelmesi sizce nasıl bir durum.Başka bir forumda katkılı gaz ların bu hale getirdiği söylenmiş.habaş ' ın ota gazı sizce nasıl
eğer forumda araştırırsan katkılı otogazla ilgili birşeyler yazmıştım tekrarlamak istemiyorum. mümkün olduğunca katkılı otogazdan kaçmakta fayda var habaş sanayi gazları yapan bir firma ama lpg olarak ne kadar kalitelidir tartışılır hatta sanayi gazlarındada bir mühendis olarak tercih etmem otogazda temiz gaz arıyorsan benim sıralamam total ( brc servisi 10bin kmde filtre değişiminde şaşırdı hiç kirlenmemiş diye) sonrasında ipragaz sonrasında shell ( bazı bölgelerde ipragazla ortak satış yapıyorlar shellgaz adı altında) sonrasındada bp dir. poaş turnagaz ile anlaştı onlardan gaz alıp satış yapıyor tercih sana kalmış şu bi gerçek katkılı otogaz aldığında arabanın performansı artıyor ama aynı zamanda anasıda ağlıyor bu seçimi iyi yapmalısın ya performanstan ödün vereceğiz yada çıkabilecek olası sorunlara göğüs gereceğiz kazasız belasız sürüşler dilerim
bugune kadar katkılı otogaz almadım bu filtreyi gördükten sonra hiç almam uzun yolda gaz bitse benzinde giderim ama katkılı almam...