Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

LPG FİLİTRESİ

'LPG Sistemleri' forumunda tureli tarafından 8 Nisan 2010 tarihinde açılan konu

1. tureli

tureli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    lpg filitresinin bu hale gelmesi sizce nasıl bir durum.Başka bir forumda katkılı gaz ların bu hale getirdiği söylenmiş.habaş ' ın ota gazı sizce nasıl

2. tureli

tureli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
  3. Alper Çakıroğlu

Alper Çakıroğlu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    eğer forumda araştırırsan katkılı otogazla ilgili birşeyler yazmıştım tekrarlamak istemiyorum. mümkün olduğunca katkılı otogazdan kaçmakta fayda var habaş sanayi gazları yapan bir firma ama lpg olarak ne kadar kalitelidir tartışılır hatta sanayi gazlarındada bir mühendis olarak tercih etmem

otogazda temiz gaz arıyorsan benim sıralamam total ( brc servisi 10bin kmde filtre değişiminde şaşırdı hiç kirlenmemiş diye) sonrasında ipragaz sonrasında shell ( bazı bölgelerde ipragazla ortak satış yapıyorlar shellgaz adı altında) sonrasındada bp dir. poaş turnagaz ile anlaştı onlardan gaz alıp satış yapıyor tercih sana kalmış

şu bi gerçek katkılı otogaz aldığında arabanın performansı artıyor ama aynı zamanda anasıda ağlıyor bu seçimi iyi yapmalısın ya performanstan ödün vereceğiz yada çıkabilecek olası sorunlara göğüs gereceğiz

kazasız belasız sürüşler dilerim

4. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    bugune kadar katkılı otogaz almadım bu filtreyi gördükten sonra hiç almam uzun yolda gaz bitse benzinde giderim ama katkılı almam...

5. kaan_sel

kaan_sel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    bir kaç ay katkılı kullandım sonra tövbe ettim, shell takılıyorum

Bu Sayfayı Paylaş