selam arkadaşlar küçük bir sorunum var yardımcı olabilirseniz sevinirim. 1,3 getz aracımda atiker siralı sistem lpg var.son zamanlarda özellikle motor soğukken çalıştırıldığındanormal olaraklpg yegeçiyor fakat 5-10 saniye sonrauyarı sesiyle beraber benzine geçiyo. lpg düğmesini kapatıp açtıktan sonra sorun düzeliyo.bunun sebebi ne olabilir acaba
ustam sana birşey sorabilir miyim atiker olduğunu görünce hemen sana sormak istedim ? şimdi bizim bu atiker tüpte B/G yazısının yanındaki arabanın tüpte olduğunu gösteren ışık sesli bi uyarıdan sonra sürekli yanıp sönmeye başlıyor ve tüp göstergesi de kırmızıda yani tüp bitmiş veya bitmek üzere anlamında. işte bu B/G nin yanındaki ışık sürekli yanıp sönerken araba benzinde mi çalışıyor artık yoksa lpg de mi? en kısa sürede cwp alırsam çok sewinirim iyi günler
öncelikle özür dilerim hemen yazamadım. tamirci arkadaşa daha önceden somuştum,ışık yanıp söndüğü sürece benzindedir demişti
arkadaşlar dün sorun çözüldü enjektörler motora fazla gaz veriyomuş. yeni enjektör takıldı aracım saat gibi çalışıyo. ha bu arada malum herkesin başına bela olan enjektörlerin çıt çıt çıt sesleride yok denecek kadar azaldı