Hyundai i30 Aracım var prins lpgli aracım lpg de yüksek devirlerde kerkiniyor buji bobin değişti üst kapak dahi revize edildi aracımda sorun devam ediyor katalizörden yapabilir belki diye baktırdım içinden erimeye başladığı söylendi bu arada hiçbir hata kodu vermiyor sizce ne yapmalıyım bu konuda tecrübesi olan var mıdır sanayiye gelip gitmekten para ve zaman harcamaktan bıktım çözüm arıyorum
Üst kapak ne alaka anlamadım. Önce iyi bir usta bulun. Benzinde yapıyor mu? Lpg'de ise lpg ustasına götürün. Bilgisayara bağlatın, hata kodu veriyor mu ona bakın. Benim bildiğim Gdi motorlar lpg'ye çok da uyumlu motorlar değil.
Katalizör erimeye başladıysa önce bu sorunu çözmelisiniz. Katalizör erimesi Hyundai-kia gdi motorlarda sıkça görülen bir durum. Bu erime ileri seviyelerde motora daha fazla zarar verir.
Sorun bobinin birinin patlak olmasından kaynaklanıyormuş daha 2 bin km önce değişmişti halbuki...sorunumu çözen ...,.......otoya teşekkürler
Merhabalar Buji bobin değişti demişsiniz ilk mesajda. Son mesajınızda da bobin değişti problem düzeldi demişsiniz. Bu nasıl bir çelişki. Üstelik tavsiye ettiğiniz yeri geçenlerde gruplarin birinde gördüm. Gönderileri inceledim. Hep motor yapmış soru somuslar doğru düzgün cevap vermemiş. Bir sürü motor revizyonu yapmış ama neden sebepli kaç kilometrede diye sorulmuş cevap vermemiş. Sonra bakmaya devam ettim tam otomatik 6 ileri Elantra-i30 sanzimanina atf4 yerine S5 spirax yağ koyduğunu gördüğüm yerde kapattım. Yani kısacası inşallah reklam amacıyla bu yazıyı yazmamissinizdir.. Siz yine de aracınıza dikkat edin. Keyifli sürüşler.
Öncelikle reklam gibi bir amacım yoktu. motora başka yerde revizyon yapıldı başka yerde buji bobin değişti bu sebepten bir çok ustaya göstermeme rağmen buji ve bobinden kimse şüphe edip bakmamıştı 2 aydır bu sorunla uğraşıyorum. Bilen bilir sanayi de usta usta gezmek para harcamak hayattan soğutur insanı. Sonuçta bu usta çözdü ve ustaya teşekkür ettim belki benim gibi usta usta gezenlere bu tipte sorunu olanlara öneri olur diye de paylaştım