arkadaşlar buji kabloları değişmişti. 1 sene olmadı ve bobin de değişmişti . buji ler 3 gün önce değişti bosh marka. gazdayken araç tekliyor. birde benzindede bi kaç kere farkettim olduğunu. ama 50 tl lik benzin ço çabuk bitti. imkansız sanki depo delik gibi çok çabuk bitti . anlamadım. araç öok yakıt yakıyor. sorun nedir bi fikri olam varmı
üstad 50 tl lik benzin çok çabuk bitti derken nasıl çabuk bitti nekadar yol yaptınızki bitti? ben 50 tl ye şehir içi çok dur kalk yapıyorum mesafelerim kısa 100 km yol yapıyorum
kardeşim aynı problem benim arabadada var ne yaptıysam kyrtulamadım buji bji kablosu tup filtresi tup beynı hava akış sensoru benzin tup ayıracı varmiş diyafram onuda değiştim yok düzelmiyor ama sorun hava akış sensorunde buyuk ihtimal orjinal lazım cinmalı kurtarmıyor orjinalde 880 lira dediler
Enjektör işetmesin ? lpgdeyken benzin enejektörü kaçırıp birlikte yakıyodur belki benzinde ise işetip yakıt artırır araç lpgdeyeken arka koltuğun altındaki siyah kapağı aç benzin pompasının soketlerini çıkar düzelme olucakmı ?