Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

lpg de sorun.!!

'LPG Sistemleri' forumunda ilker33 tarafından 29 Mayıs 2012 tarihinde açılan konu

1. ilker33

ilker33 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaslar 94 mod hyundai exel aldım daha 1 ay olmadı. lpg li. fakat bu lpg işine bi türlü akıl sır erdiremıyorum. ilk aldgımda depoyu doldurdum
    67 tl ye doldu 297 km yaptı. snra tekrar doldurdum 65 tl ye doldu 290 km yaptı. snra 20 tl lık gaz aldım 35 km yaptı.!
    en son da 50 tl lık gazla 150 tl yaptı. po ya da opetden alıyorm. gaz yerıne hava mı bastılar yoksa lpg demı sorun var dicem ama aldıgımda lpg ayarını vs hepsını yaptrdım sorunsuz dedı adam.

birde ne zmn gaz alsam arkada tankın üzerıne bakıyorum lpg bos gösterıyo. lütfen yardım edin arabayı sattrcak ban bu sorun. :(

2. RoMeO1907

RoMeO1907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    30
    Ad Soyad:
    BaTuHaN UsTaGiL
    Araç Modeli:
    Accent Milenyum 1.3 (2000-2003) LC
    gaz ayarınızda bı sıkıntı olabılır yada bı yerınde kacak vardır bır gazcıya goturup baktırtın derım

3. ilker33

ilker33 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    gazcıya yeni gittim gaz ayarı fln yapıldı hepsi. yanlız bide su sorun var ne kdr tup koyarsan koy içerdeki ısıklı göstergede hep kırmızı yanıyo. tüpün kendi göstergesinde de hep tüp yok gösterıyo. son 2 gaz almamdan beri böyle. acaba lpg aldıgım ıstasyonlardan mı kaynaklanıyor. daha önce böyle bi problem yoktu :RpS_confused:

4. RoMeO1907

RoMeO1907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    30
    Ad Soyad:
    BaTuHaN UsTaGiL
    Araç Modeli:
    Accent Milenyum 1.3 (2000-2003) LC
    şamandıran bozulmuş 35 tl sıkışmış içine :D:D:D

5. karamazof

karamazof Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    272
    Ad Soyad:
    fikret
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.5 CRDI (2003-2005) LC
    hocam lpg li araç her zaman aynı yakıt veresini vermez özellikle karbüratörlü araçta daha çok oynama yapar 67 lira aldı 65 lira aldı olayı ise pompa basınç ayarıyla ilgili her pompa farklı basıyor . sürekli kırmızı yanıyorsa şamandıradandır . birde po veya fuulden gaz almayın derim

Bu Sayfayı Paylaş