Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Lpg de patlama sorunu

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda karabras tarafından 5 Nisan 2010 tarihinde açılan konu

1. karabras

karabras Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    1999 model 1.6 gls elantra aldım. Lpg de kalkışta ve düşük viteslerde araba tekleme yapıyor ve zorlanıyor.Rampalardada çekiş düşüyor. Aradada pat diye bi patlama sesi geliyor. Gaz ayarı dediler yaptırdım ama aynı sıkıntı hala var. Bu arada araç enjeksiyonlu ama tüp sıralı değil. Biraz araştırdım ateşleme ünitelrini kontrol etmeyi ve sıralı sistem taktırmayı öneriyorlar. Bilgisi olan yönlendirirse sevinirim.

Birde bu araç yakıt yönünden nasıl bilginiz varmı ?

2. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Enjektörlü araç sıralı değil.Sorunu zaten söylüyorsunuz.En kısa zamanda sıralı sisteme geçmelisiniz

3. i_zec

i_zec Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benım bıldıgım o tarz patmala olayları araç dusuk devırde ıken yurusun dıe gaza yuklendıgınız zaman oluyo .yanı aracı devırsız veya devrıne gore fazla gaz verılmesı durumunda oluyo .

4. karabras

karabras Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    buji+buji kabloları değişti ama patlama hala devam edince sıralı sistem lpg taktırdım ama patlama yine devam etti son olarak tesadüfen ordan geçen başka bir usta buji tırnak ayarı yapın bişey kalmaz dedi ve sorun çözüldü şimdi merak ettiğim konu acaba buji tırnak ayarı en başta yapılsaydı sıralı lpgye yinede gerek olurmuydu

5. yelken_07

yelken_07 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    patlama sesi için katalizörünü kontrol ettirmenizi öneririm.eski aracımda aynı sorun vardı katalizör değişince düzelmişti.

Bu Sayfayı Paylaş