Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

LPG danışma hattı.........

'LPG Sistemleri' forumunda Misafir tarafından 29 Ekim 2008 tarihinde açılan konu

1. Misafir

Misafir Guest

Aracınızda kullandığınız LPG sistemleri hakkındaki deneyimlerinizi bu başlık altında toplayalım, böylece her seferinde başlık açmaya gerek kalmaz, isteyen arkadaşlardadeneyimlerinizden faydalanır, bu arada özellikle rica edeceğim "LPG konusunda deneyimleri olmayanlar yorum yapma adına mesaj atmasın direk sileceğim..." bu konuda kesinlikle taviz yok.....
    Düzenleyen : Coşkun Uçar

2. Yunus KINALI

Yunus KINALI Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    tam olarak anlayamadım ama kullanılan LPG hakkında kalıte yorumu yapmak gaye ise sorulmak istenen ;
    genellikle OPET'den alırım LPG yi şu ana kadar hiçbir sıkıntım olmadı ama SHELL'den aldığımda arabanın çekişinde bariz bir artma öz konusu olduğu kanısındayım.

3. Misafir

Misafir Guest

Sanırım tam ifade edemedim, söz konusu "kullandığınız LPG sistemleri" demek istedim...

4. Misafir

Misafir Guest

Yok'mu kullandığı LPG sistemi hakkında bilgi verecek olan....

5. Yunus KINALI

Yunus KINALI Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hıı anladım abim.Tomesetdo kullanıyorum yaklaşık4 aydır.Ş.içi az fazla yakıyo gibi ama aracımın oto.vites oluşuna ve filtresine buluyorum kabahati.onun dışında gayet memnunum.

6. Misafir

Misafir Guest

Hah işte bunu söylemek istedim, hani arkadaşlar konu açıp soruyorlar'ya şu nasıldır bu nasıldır diye, bu şekilde bir başlık altında toplanırsa isteyen girip gerekli bilgiyi alır..

7. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    98 1,3lx aracımda voltran eski sistem kullandım.ben aldığımda üzerindeydi. ve müthiş ekonomikti.bursa trafiğinde 160kuruş yakıyordu.Şehir dışında ise bu değer 120kuruş civarlarına kadar iniyordu.sabahları veya soğuk havalarda hiç bi çalışma donma gibi bişey söz konusu değildi.eski sistem gaz taktırcak arkadaşlara tavsiye ediyorum.Gerçekten eski araçlara takılabilecek en iyi sistem benim gözümde.O aracımı 4 ay kullandım.87binde aldım 93,500de sattım.normalde bkadar çok km yapan birisi değilim.6,500km tık demeden hiç sorunsuzca götürdü beni.

8. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    valla hocam bu konuyu görmeyen adam yine konu açar güzel bişey kalabalık olmaması için amabunun önüne geçilemez.

9. burkks

burkks Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yılbaşından sonra bende taktırmayı düşünüyorum ama sıralı sistemmi yoksa eski sistemmi taktırayım bi karara varamadım.
    sizin aracınızın modeli nedir acaba sanırım yumurta kasa galiba..

10. greeweb

greeweb Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Lpg'nin karlı olması ve kendini amorti etmesi için yılda minimum kaç km yapmalıyız ?

11. Misafir

Misafir Guest

Standart rakamlarla en az 20.000km yapmanız lazım..........

12. Misafir

Misafir Guest

Aracınızın özelliklerini yazarmısınız, ona göre değerlendirme yapalım...

13. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    sıralı sistem taktır derim.normal lpg'den pek memnun kalmazsın.

14. greeweb

greeweb Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Aracım 2003 accent 1.3 35.000 km

15. Misafir

Misafir Guest

Öncelikle sıralı sistemi tavsiye ederim, ancak bir miktar performans kaybını göze alıp 5'de 1 fiyatına düz sistem'de kullanabilirsiniz, tabi aracınız karbiratörlü ise...

16. KasımAliAytekin

KasımAliAytekin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    14
    Ad Soyad:
    Kasım Ali AYTEKİN
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Arkadaşlar ben bildiğiniz gibi birsüredir lpg taktırmaı düşünüyorum fakat bir trlü karar veremiyorum.1 ay boyunca aracımın yakıtını ölçtüm 1 ayda 1000km yol katettim 230ytl benzin aldım bu süreç içerisinde ve benzin lambası yandığında 1000km yol yapmıştım. Buna göre aracım 0.23 ytl yakıyor km de. Bu 1000km nin yaklaşık 500 ü şehir dışı gerisi şehir içi. Bu hesaba bakrsak ben aracıma lpg taktırmalımıyım? Yılda yaklaşık 20000 km yapıyorum yaz aylarında daha fazla kullanıyorum aracımı. Lpg taktırsa mı taktırmasam mı bir türlü karar veremedim arkadaşlarım taktır diyor fakat ben hala kararsızım ????

17. mdmrx

mdmrx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    daha çok yaz biniyorsan taktır..3 te 1 azalır

18. t.capar

t.capar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bende Sıralı sistem taktırmayı düşünüyorum.Bilmemek ayıp değil Öğrenmemek ayıp felsefesi ile bu başlığı takip edeceğim.

19. alpertekin

alpertekin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    nasıl 3de 1 yahu?

105 ytlik benzin ile 300km yol yapıyorum...

50 liralık lpg ile 350km...

basmaz isen 350 yide geçer...
    Düzenleyen : alpertekin

20. Truva

Truva Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    lpg senin arabada iyi çalışmış alpertekin. %60 tasarruf sağlamışsın. Ben bu kadar tasarruf yapacağımı biliyim yarın taktırırım. Lpg cilerin hepsi %40-50 diyor. Biraz üstlerine gidince 20-40 arasında değişebilir diyorlar. bende o yüzden taktırmıyorum. 2 senede beni anca kara geçirecek. İki yıllık benzin parasını lpg cilere peşin vermek istemiyorum. Sizin lpg markası nedir acaba. Nerde taktırdınız.

Bu Sayfayı Paylaş