Arkadaşlar pazartesi bayiyi gidices. Bir accent era alıcas. Kararsız olduğum bi konu var. Aracı orjinel lpg çıkışlı almaya düşünüyorum. (fabrikada takıyorlarmış brc marka 1500-1800 fark ödüyoruz.) . Ne dersiniz lpg tavsiye edermisiniz. sıfır arabaya renk konusunda da karar veremiyorum. beğendiğim renkler siyah,lacivert, kristal mavisi. siz ne önerirsiniz. üçüncü olarak ilk kez sıfır araba alıcas hayırlısıyla yeni aracı nasıl kullanmam gerekir neye dikkat etmem gerekir. tavsiyeniz nedir. teşekkürler
siyahın aseleti her zaman gusel durur ama temız durması zor ve kılcal cızıkler bıl bellı olur dıger renklere nazaran,şimdıden haırylı olsun
hayırlısı neyse o olsun ama bence siyah almayı bakımı çok zor sizi üzer çizikleri belli eder sıcağı çeker bence kristal mavi alın.
kendi arabam rengı diye söylemiyorum Platin Gri araba heryerde kendını belli ediyor o da olmadı siyah
arkadaşım lpg nin ekonomik olacagını düşünüp 2 ay önce bende benzinli aldım (lpg yi sonra taktıracagım ) 400 kilometredeyim şehir içinde klima inan çok etkiliyor deneme şansın varsa dene ben i 20 dizelini denedim olmaz öyle bir güç ben uzun süredir seri araca binmemiştim kendi arabam çok iyi gelmişti ama dizele yetebiliyorsan dizel al beyaz al hem çizik hem de kir götürür
merhaba arkadaşlar. bende 1,4 lpgli araç var. aracımın çekişinden,ekonomisinden çok memnunum. bu hafta adana urfa otobanında aracı test etme imkanım oldu. klima açık 170 km hıza ulaştım. ayrıca toplam 1120 km yolu 135-140 tl lik yakıtla yaptım.(lpg litre fiyatı 1,63 idi) yani yaklaşık 10 tl yakıtla 80 km yol yapmışım. ş. içi ise 50 km yapıyorum. bence lpg çok güzeeellllll............