Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Lpg benzine geçme sorunu.

'LPG Sistemleri' forumunda senseyak tarafından 6 Nisan 2010 tarihinde açılan konu

1. senseyak

senseyak Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhaba Aracım Era 1,4 3200 km iken Servisle anlaşmalı olan BRC Ankara bayine Sıralı sistem lpg taktırdım şuan aracım 33000 Km de (araç 2009-8 ay çıkışlı)

Sorunum şu ilk taktırdığımda lpg bitmeye yakın gaza yuklendiğimde benzine çekiyordu bu zamanla yavaş yavaş çeyrek depodayken yüksek devirde çekmeye başladı sonra yarım depo gaz varken tam devir yaptığımda benzine atıyordu (bazende atmıyordu) Şu an 40 Lt. Lpg varken benzinlikten çıkıyorum tam gaz yapıyorum pat benzine atıor çok nadir olarak atmıyor.

Ayar derseniz lpg servisinde 0,2 die bir değer var onu tutup 1,2 yaptılar bu sefer arabada gaz azken benzine geçmiyor yığılıyor baya bi yığılmadan sonra atıyor.

İsteğim benim depom bittiğinde benzine geçsin lpg düğmesiyle aramız hiç iyi değil bazen ani süratlenmem gerekiyor diiit diiit diiit valla gazlı arabaya benzin almaktan bıktım.

0,2 değeri ki bu galiba lpg verimi düştüğünde ne kadar süre bekleyip benzine çekeceği ile alakalı bi değer onuda göz ucuyla gördüm bilgisayarda çözüm bu ise lpg takıldığında neden böyle bir sorunum yoktu ozmanda 0,2 idi?

Servise gitmeden soruyorum çünkü onu ayarlarken 40 tane şey değiştiriyorlar aracın düzeni iyi bozmakta istemiyorum.

Teşekkürler.

2. ultraviolet

ultraviolet Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    LPG taktırdığın yere git ve biraz sert davran

Bu Sayfayı Paylaş