nasıl ayarlanır nasıl bir şeydir detaylı bilgiis olan var mı?araca tüp takılınca ayarlanmıştı zaten sonra benzine geçiyor diye gaza yüklenince gittim şimdi yine aynı durum söz konusu.gidicem ama bakalım ne zaman
Regülatör gövdesindeki alyan vidadan ayarlanır, kendiniz müdahale etmeyi denemeyin, vida ayarından sonra beyin ayarıda yapılmalı.
lpg servisiyle konuştum abi zaten 1000km oldu bakımı var. bakalım götürcem ayarlatcam salı günü veya haftasonu.sağolasın abi Düzenleyen : CAGLAR2801
salı günü ayarlattım hava filtresi ile normal filtre bile ikisi farklı yapıyormuş basıncı neyde kullancaksan ona göre ayarlayalım dedi filtreden sıkıldım zaten çıkardım orj filtre takıp ayarlattım şimndilk sorunsuz güzel yakıtı da süper km de 15 kuruş ist içi
yine aynı sorun var sanayi yolu göründü artık haftasonuna kaldı...bi basınçtan yana düzelemedik ne basınçmış ayrıca az yakıyo diye diye nazar değdi cuma akşamı fulledim bugün ışık yanıyordu alıyım dedim 15litre aldı 120km civarı yaptım cumadan beri.alarmdan da ses çıkmıyor sanayi yolu göründü bana