Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

lpg basıncı

'LPG Sistemleri' forumunda Misafir tarafından 3 Ekim 2009 tarihinde açılan konu

1. Misafir

Misafir Guest

nasıl ayarlanır nasıl bir şeydir detaylı bilgiis olan var mı?araca tüp takılınca ayarlanmıştı zaten sonra benzine geçiyor diye gaza yüklenince gittim şimdi yine aynı durum söz konusu.gidicem ama bakalım ne zaman

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,946
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Regülatör gövdesindeki alyan vidadan ayarlanır, kendiniz müdahale etmeyi denemeyin, vida ayarından sonra beyin ayarıda yapılmalı.

3. Misafir

Misafir Guest

lpg servisiyle konuştum abi zaten 1000km oldu bakımı var. bakalım götürcem ayarlatcam salı günü veya haftasonu.sağolasın abi
    Düzenleyen : CAGLAR2801

4. Misafir

Misafir Guest

salı günü ayarlattım hava filtresi ile normal filtre bile ikisi farklı yapıyormuş basıncı neyde kullancaksan ona göre ayarlayalım dedi filtreden sıkıldım zaten çıkardım orj filtre takıp ayarlattım şimndilk sorunsuz güzel yakıtı da süper km de 15 kuruş ist içi

5. Misafir

Misafir Guest

yine aynı sorun var sanayi yolu göründü artık haftasonuna kaldı...bi basınçtan yana düzelemedik ne basınçmış ayrıca az yakıyo diye diye nazar değdi cuma akşamı fulledim bugün ışık yanıyordu alıyım dedim 15litre aldı 120km civarı yaptım cumadan beri.alarmdan da ses çıkmıyor sanayi yolu göründü bana

6. smtsmt227

smtsmt227 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3,591
    Ad Soyad:
    Abdulsamet
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Geçmiş olsun

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi