Evet arkadaşlar sonunda bende benzin zamlarına dayanamayıp lpg ye geçiş yaptım uzun zamandır aklımdaydı gerçi brc düşünürken bakdım onuda yüksek talepten dolayı yerli üretime döndüğünü keşfedince hazırda kampanyası var iken 1500 tl olan eski fiyatı 1300 tl ye 10 taksit düşen lovato marka kiti "Candan Mühendislik" te taktırdım.Forum web aktivitelerimden bahsedince sahibine çok ayrı ilgi alaka gördüm montajda birebir bulundum hatta yardımcı bile oldum ustaya ara sıra büyük bir titizlik ile gözümün önünde gerçekleşen montajı fotoğrafladım gerçekten bu yakada büyük geniş bir servis olan candan dan çok memnun kaldım..
ben eski bir candan zede olarak sizi msn'de uyarmıştım, yinede hatırlı olsun. Lovato ayar detaylılığı olarak güzel bir kit'tir (AEB ECU avantajı).
ya üstat sen atiker taktırmıştın değilmi sen o serdarmıydın yaw candandan ne sorun olacakki deiğim gibi santimine kadar montajda bulundum kit belli herşey belli daha ne olacak aksilik sahibi yılmaz da pervane oldu etrafımda sana 10 yıl garanti bile dedi hatta heheh. Bu arada senin ne sorunun olmuştu candan da buraya tekrar yazda herkes bilsin inan bana bile anlattı isen hiç aklımda değil şu an.
Hayırlı olsun. Gaz seviye göstergesini koydukları yeri beğenmedim. Gerçi benim göstergede direksiyonun arkasında kalıyor, görmek için eğilip bükülmek gerekiyor.
Teşekkürler.. Evet bana defalarca sordu hatta deliği bile ben deldim https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif dedim gözümün önünde olsun varsın yeri iyi olmasın benim için gösterge daima görmek estetikten daha önemli. Düzenleyen : raver
Atiker değil, mimgaz taktırmıştım candan'da ve montaj kaliteleride çoğu yere göre iyiydi. Yılmaz bey iyi bilir beni, yarın öbürsü gün ayar için gittiğinde "yoğunuz sonra gel" yada "çocuğu vereyim o ayar yapsın (bu kelime dalga geçme amaçlı söyleniyor)" duyarsan hiç şaşırma üstelik yoğun olmadıkları halde bu kelimeleri duymak ve geri çevrilmek.... İş montajı yapmanın yanı sıra yarın öbürsü günde müşterine sahip çıkmakta, candan mühendislikten kesinlikle bu konuda garanti beklemeyin, canlı mağduriyeti benim. Tatilimin son günü zehir ettiler bana. https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley7.gif
Aslında sıkıntı şurada eğer bende aracı bırakıp akşama almaya gitse idim belkide bende hiç memnun kalmayacaktım.Ancak tanışıp ne kadar titiz birisi olduğumu net ile yakından alakalı olduğumu memnuniyetimi binlerce kişinin üyesi olduğu forumlarda belirtebileceğimi aynı şekilde memnuniyetsizliğimi https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif anlatınca tabi tüm imkanlar seferber ediliyor.Oysaki herkese aynı şekilde yaklaşılmalı malesef bu olayı çok faklı yerlerde yaşadım yani konuşmak gerçek işciliği istemek müşteri menuniyetini sonuna kadar almayı istemeyi belirtmek şart memlekette olay birazda bundan meydana geliyor. Ayrıca yılmaz ile senin mevzuyu konuşurum bakalım neden seni madur etmişler.
2007 yılında brodwayim lovato taktırmıştım..candan mühendisliğe.. 3.cü güün gittiğimde bana gazı bizemi taktırdın diye sordular.. serdar beyin dediği gibi bugün yoğunuz yarın geli banada söylemişlerdi.. hatta gaz takılırken sabahtan akşama kadar yanlarındaydım.. kötülemiyorum işcilik güzeldi.. hiç problem yaşamamıştım..şükür ki..
Çok teşekkürler.. Bu gerçekten üzücü yılmaz ı tanıdığım kadarı ile çok ilgi alakalı biri sana neden böyle davrandı anlamakta güçlük çekiyorum emin ol bana bana bu şekilde yaklaşamaz istersen gel beraber gidelim yüzüne yanında kendim sorayım. Üstte dedim ya memlekette malesef "ağlamayana süt yok" mantığı geçerli. Düzenleyen : raver
Ben ilk sıkıntıyı Yılmaz bey ile yaşamadım, usta başları ile yaşadım.Sonra bir forumda bu konuyu dile getirince Yılmaz bey'de müşterisini yalancı yerine koyarak ustasını savundu. Yok usta biraz bekle demiş, ben bekleyemem demişim v.s. gibi laflar ettikten sonra onunlada konuşacak bir şeyim kalmadı. Montajın başında durmak yada kötü montaj değil konu, kaldı ki montajlarının çoğu firmadan iyi olduğunu belirttim, üstelik ben o zaman işlerim yoğun olduğu için arabanın başında beklememiştim bile. Sorun parayı verip körüyü geçtikten sonra olan şeyler.
Teşekkürler "ferdiarslan" Aracım 35 binde keşke daha önce taktırsaymışım 34 krş yakar iken şimdi oldu 20 krş ve gidişinde hiçbir değişiklik yok maşallah herşey taktırana kadarmış yoksa düşün dur boş iş.
Her işyerinde olur böyle şeyler 20 elemandan hepsinin işlerini severek yapmaları beklenemez.Keşke forumda bu sıkıntını yerine getireceğine çıkıp ofisine yılmaz a birebir anlatsa idin emin ol kesin sonucu o zaman alırdın ben olsam öyle yapardım.Biz tüketicilerde var bu hata yok efendim mekanda sesimi yükseltmeyeyim yok efendim kızıp bişey demeden çıkıp gideyim bu yanlış işte mantıklı şekilde hakkımızı yerinde çatır çatır savunmalıyız çare sıcağı sıcağına çözüm getirmek çok daha iyidir.
Orda olsaydı konuşurdum ama kendisi o gün orada değildi. Neyse ben sonuç itibariyle memnun kalmadım, kimseyede tavsiye etmem. Memnun kaldığımız yeri zaten kimse yaşadığımız sıkıntıları yaşamasın diye tavsiye ediyoruz. Forum işlevselliği zaten bu bilgilerin paylaşımıyla güzelleşiyor.
Evet bende memnun kaldım herkese tavsiye ederim.Kişisel tabiki memnuniyetim belki başkası senin gibi memnun kalmayabilir.
Arkadaşlar bu arada benim km 35.000 arabayı alalıda 2.5 yılı biraz geçti malum garanti 5 yıl acaba şimdi servis zart zurt yaparmı bakıma gittiğimde garantiden çıktı dermi? Düzenleyen : raver