Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

lovato lpg gösterge sorunu

'LPG Sistemleri' forumunda dunyada1903 tarafından 6 Ocak 2013 tarihinde açılan konu

1. dunyada1903

dunyada1903 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    fırat dündar
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    Aracım accent 2000 model yumurta kasa 1.3 ls.şu son 2 haftadır aracımda aşırı bir yakıt söz konusumu bılmıyorum açıkçası.Cunku benzın pompam takılı kalıyor ve gazın tamamını harcıyamıyorum test etmek ıcın.40 lıralık gaz aldım ve 50 km sonra ışık kırmızı yandı suanda 80 kmdeyım ve bıtıcekmı bılmıyorum.tankım 45 lıtre silindir tank.95 lıra gibi bi tutara fullenıyor.120 km yaptıgımda kırmızı ışığa düşüyor gösterge ve sonrasında yıne yakıt almak zorunda kalıyorum.Yardımlarınızı beklıyorum sorun nereden kaynaklanıyordur.1.3 bi araç şu sıralar 40 krş yakarmı?

2. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Bitirinede kadar test edin öyle deneyin birde. Gösterge yanlış gösteriyor olabilir.

3. dunyada1903

dunyada1903 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    fırat dündar
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    bitirmeye korkuyorum cunku geçenlerde yolda kaldım.benzın pompam takılı kalıyor ve bazen geçişi hiç bir şekilde yapamıyorum.illaki gaz istiyor.kışın lpg göstergesi az gösterırmı soguklardan dolayı.

4. ihsan

ihsan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    458
    Ad Soyad:
    ihsan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    bence öncelikle benzin pompanı değiştir.çünkü dağda taşta lpg nin bittiğini düşündüğünde en önemlisi benzinde sağlıklı çalışabilmesidir.

lpg deposunu fulle göstergeye hiç aldırma dibine kadar bitir ve yaptığın km ye bak en güzeli böyle.

çünkü lpg'lerin çoğunda gösterge yanlış gösteriyor

5. firster09

firster09 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    ilker ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Yeni İ10 (2013-201X)
    silindir tanklar da gösterge ışıkları yanlış gösterebiliyor. benim aracımda da silindir tank var. kırmızı ışık uzun yolda 150 km sonra yanıyor. ancak kırmızı ışıkta 300 km daha gittiğimi biliyorum...

6. dunyada1903

dunyada1903 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    fırat dündar
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    bugun ızmır de bir lovato servisine gittim.gösterge ıcın göstergemde sorun cıkmadı.km degerlerımde 35 38 arası degısıyor.Ordaki ustanın soledıgıne gore bu normalmıs.bıze gelen 1.2 araçlar bıle gazda suan 35 kurus deger verıyor zaten dedi sıkıntı yapmama gerek yokmuş :) kırmızı gosterdıgınde ıse yaklaşık 10 lıtre gaz oluyormus içinde buda yaklaşık 80 kmye tekabul edıyor.

7. Lovato

Lovato Servis-Satış Yetkilisi

Alınan Beğeniler:
    1,176
    Ad Soyad:
    DAMLA LPG
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Kış şartlarında havaların soğuması ile birlikte yakıt tüketimlerinin bir miktar artması normaldir. Ancak sizin sağlıklı ölçüm yapabilmeniz için öncelikle benzin pompasına baktırıp sabahları benzinle çalıştırıp bir miktar ısındıktan sonra gaza almanız gerekmektedir.Aracın ısınana kadar harcadığı gaz miktarı soğuk havada yeterince buharlaşmamış olduğundan dolayı çok daha fazladır.Bu şekilde yaparsanız yakıt tüketiminizde bir miktar daha düşüş olacaktır.

dunyada1903 bunu beğendi.
  8. dunyada1903

dunyada1903 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    fırat dündar
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    aracımı ızmır de lavota servısıne goturdum gaz ayarım ıyıymıs usta gayet ıyı dedı.suan aracım kmde 40 kurus yakıyor.20 tl lık gaz tam 50 kmde teklemeye baslıyor.sızde normalmıdır.gaz fıltresını degıstırsem daha dusermı.aracı alalı 5 ay oldu henuz degıstırmedım.satan kişide ne zaman degıstırdı bılmıyorum.cevabınız ıcın tesekkurler.

Bu Sayfayı Paylaş