arabada özellikle yağmurda veya bana öyle geldi normalde de var bi lokurdama sesi geliyor arka taraftan bu neden olabilir?daha önce yaşaayan varsa bilgi verebilir mi?düşündüm yağmurda su doluyor biyere ondan mı acaba diye ama o da mantıksız geldi
Kardeşim araban garanti kapsamındamı öncelikle ? Bende aynı ses oluyordu amortisör burçları ve takozları değişti ses kesildi...
haftaiçi vakit yok da cmt günü bi as otoyu deneyecem.uçar test sürüşü de yaptı hiçbişe yok dediler zaten işçiliği güzel sadece bana göre oranın
düz yolda bile geliyor abi bazen bu haftasonu özellikle bayağı rahatsız etti önceden de gelmişti zaten.bu haftasonu toplamda 280km yol yaptım biraz rahatsız oldum açıkçası baktırıcam bi
Gelen sesleri servis duymadımıki birşey yok diyip olayı kapatıyor. O usta anlamadıysa başka ustayla teste çıksaydınız. Benim Getizde 2 defa arkadan gelen seslerden ötürü servise götürdüm enson amortisörler burcları ve takozları değişti. Düzenleyen : GRAFTT
valla uçardan memnunu olmamaya başladım adamlar 28binde araba neyi olacak diyip iş emri dahi açmadılar baktıkları da şüpheli araca.