merhaba arkadaşlar aracım 3 gündür servisteydi. servise verme nedenlerim ; debriyaj pedalına basıldığında gıcırtı yapıyordu düşük viteste silkeleme ön taraftan lokurtu sesleri devir saatinde dalgalanma bagaj fitilleri paslanma nihayet aracı aldım. servis formunda yapılanlar şu şekilde direksiyon kutusunda tsb uygulaması rolanti aktuatörü temizlendi ve tsb uygulandı bagaj iç kısmı boyandı. debriyaj çatalı değişti bu işlemler yapılırken ; şanzıman yağı 75w/85 çatal (i30) debryaj çatal vidası direksiyon kutusu tamir pulu garantiden kullanıldı. en son balans ayarıı yapıldı 30 tl fatura ödedim. tüm bu işler için iş emrnde çıkan tutar ise 123 tl idi dün aradılar biz şanzumanı indirdik baskı zayıflamış değiştirelimmi dediler hazır inmiş olduğundan işçilik almayız mazleme 300 bulur dediler yok param kalsın dedim. debriyaj eskiye nazaran yumuşamış istikrarlı hale gelmiş. ama çok yukarda kavrıyor. inş. yolda bırakmaz. ayrıca eski aracımda balata değişirken şanzuman yağı görmemiştim demekki dikka etmedm. lokurtu bariz azalmış. hatta normal yolda gelen ses artık sadece bozuk satıhlarda geliyor. ama arabada herşey vardı yarın boşaltıp deneyeceğim. demekki benim lokurtu şikayetim aracın direksiyon kutusuyla alakalı imiş. hatırlatmak isterim 4 ay öncede tıkırtı burçları değişmişti 12 tl ücretle gene ses kesilmemişti ayrıca bu tsb de yanlış anlamadıysam teknik servis bülteninde ilan edilen uygulamalarmış.
Hangi serviste yapıldı bu işlemler. TBS dediğiniz gibi teknik servis bülteni (technical service bulletin).
Şikayetlerinizle uygulanan bazı TBS'ler aynı değil. Servisin TBS hassasiyetine istinaden sormuştum. Tebrik etmek lazım böyle servisleri.
ben gayet memnunum servisden ve danışman arkadaşlardan. aslında ilk tanışmam arabayı aldğım günün ertesi motoru yıkayınca olmuştu yol yakınlığı memnuniyete döndü. herkese böle servis kısmet olsa keşke