Selamlar. Aracımı aldığımda sağ arka hariç, sağ 3 parçada boya vardı. Çeşitli zamanlarda oluşan eziklerden ve eşimin son zaman da yaptığı sürtmeden dolayı artık temizlik boyasına gerek duyuyorum. Tavsiyelere önem veririm. Bu konuda da danışmak istedim. Öncelikle Ankara'da işinin ehli olan bir kaportacı arıyorum. Yapılacak işlemler; sağ ön kapı, arka kapı, arka çamurluk ve sol arka çamurluk. Birde sağ marşpiyelin ön tarafında ki eziklik var tabi. Bu işlemler için usta kapılar ve çamurluk için 150 tl*4 marşpiyel için ise 100 tl gibi bir fiyat verdi. 300 lira da düzeltme işlemi için alacağını söyledi.İşçilik süresi ise 5-6 gün.Pasta cila için ise 250 tl fiyat verdi. İlk defa böyle bir deneyim yaşayacağım. Açıkçası piyasayı henüz araştıramadım ama bana niyeyse fazla gibi geldi. Tahmini buna yakın tecrübesi olan varsa ne kadar tutmalı?
Fiyat gayet makul gibi. Ben 2 gün önce sol ön çamurluk çok küçük bir düzeltme sol ön kapı çizik ön tampon köşeleri çizik boyası için 700 tl verdiker. Görüntü rahatsız etmeye başladıysa boyatın. Ama referans alabileceğiniz bir usta iyi olur Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu bilgiden sonra bana da makul geldi. Görüntü artık rahatsız ediyor, referanslı 2 usta buldum. 1 referanslı usta daha bulup fiyat bilgisi aldıktan sonra birisinde karar kılacağım. İlk defa böyle bir tecrübe olacak. Genelde hatasız boyasız olan arabalara binmiştim 2 tanesi boyalıydı ama kozmetik olarak çok iyiydi. Hayırlısı. Teşekkür ederim
Boyalı olsun olmasın çok takılmamak lazım. Para verip alıyoruz parasını verene satıyoruz. İnşallah sonuç istediğiniz gibi olur Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Merhaba Bende Ankara'dayım.Boya yaptırmayı düşündüğüm aracın birkaç parçası var,özel mesaj ile yer ve isim bilgisi paylaşır mısınız?
İsmail bey, bugün gün içerisinde 3. alternatif ile de görüşeceğim nasipse. İsterseniz benim aracın işi bittikten sonra yönlendirme yapayım, ola ki beğenmedim göndermem. İtfaiyeden devrem de boyatacak. Gerçi 3 araba için belki fiyatı biraz daha kırarız. Nasıl yapalım?
Merhaba Haftasonuna kadar çok yoğun mesai var.siz fiyat aldıktan/yaptırdıktan sonra irtibata geçelim uygun mudur?