herkese hayırlı akşamlar getzime arka bagaj çıtası aldım ama rengini pek tutturamadılar hemde iki kez boyandı ama yok birebir aynısı olmuyor.benim arabanın hazır boyasını falan bulamazmıyız acaba ? buyrun resmi başka çekemedim şu an.
Telefondan bakıyorum da pek bir fark göremedim ben.adam gibi bi boyacı bence ne yapar eder halleder onu. Tapatalk aracılığı ile gönderildi
resimde pek belli olmuyor.şöle sölim baza havalarda hiç belli değil aynısı güneş altında felen biraz belli oluyor değişik açılardan baktımmı.arabanının rengi değişiyor havadan havaya değişik bişey anlamadım bende.rengi tutturmak gerçekten zor adam 100 gram boyayı yapana kadar yarım saatten fazla uğraştı.makinada yaptı sonra arabanın üstüne koya koya yaptı ama gel gelelim gene tam tamına tutturamadı.rengin içinde sarı kırmızı kahve gibi tonlar var çok enteresan bir renk.
Hmm belki servise sorsanız daha yararlı olur. Özel bir katman filan vardır belki pek anlamam ama boyadan bende de var bi renk ton farkı hemde bariz ama onun için tekrar boyatmak istemiyorum hemde benimki bariz belli çokta can sıkmamak gerek Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Emin olun anlıyorum ya bende boyandığında 2 ay soğudum arabadan ama sonra boşver dedim zamanı gelir adam gibi bir yere boyatırım halledilebilecek birşey olduktan sonra gerisi pek önemli değil. Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Fotoda renk tonu belli olmuyor Murat. Bazı renkleri tutturmak zordur. Plastik aksamlarda rengi iyi tutturmak için plastik astar atarlar. Krom çıtaya çözüm bulamadım sanırımki onuda kaplama yapmışsın. Arka yazıları söktüğünü bilsem logo iptali yapma derdim.
plastika astar atıldı abi.logo varken gözüme pek hoş gelmedi.ayrıca krom çıtada yakışmadı onuda kapladım araba zaten siyah kırmızı böle daha uyumlu oldu.belki ön panjuruda siyah getzdeki gibi yaptırabilirim.arabanın hiçbir yerinde modeli yazmıyor markası ne bunun diyen bile var