merhabalar hyundai i10 araca arka tarafta hyundai logosunu (araç kırmızı renk) zemini siyah folyo ile kaplamak istiyorum folyo aldım siyah renk şimdi bunu logo söküp mü yapmak lazım yoksa oraya yapıltırıup etrafından maket bıçağı ile geçmekmi? birde küçük bir parça mavi folyo aldım reklamcı saolsun işine yaramayan parçalardan verdi i10 ve hyundai yazısını nasıl düzgün bir şekilde kaplayabilirim... cevaplar için şimdiden teşekkürler...
Bence kolay çıkıp takılabiliyorsa çıkarıp yapıştırsan daha kalıcı olur. Maket bıçağıyla ne kadar uğraşırsan uğraş sağlıklı olmayacaktır.
Ben öyle kolay sökülüp kolay yapıştırılacağını düşünmüyorum ama araç boyayanlar söküp orjinal gibi yerlerine takıyorlar eğer çevrenizde varsa daha detaylı bir bilgi alabilirsiniz. Düzenleyen : sarıaccent
ya aslında yanlış hatırlamıyosam o logolar tırnak sistemi ile mi ne oturuyomuş yerine öyle bişi duymuştum galiba öyle bişi varmı veya tamamen yapıştırmamı?
Benim bildiğim tamamen yapıştırma accent lerde bazı taksilere dikkat edersen hiç yazı yazmıyo eğer tırnaklı olsaydı delik olurdu.
hocam hyundaş i10 dişyorum ben birde arkadaki bagajda olan hyundai logosu bunla ilgili bilgin varmı? @sarıaccent
@ersincerrah hocam i10'da yapıştırma olduğuna eminmisiniz? yoksa tırnak mı? birde diyelimki yağıştırma bunu bir daha hangi yapıştırıcı ile yağıştırim? yolda giderken düşmesin
@ersincerrah abi bugün yapmur yağıyodu yinede denedim (logo çıkartmadan) hep boşluklar kaldı anlaşılan illaki logo çıkarılcak yağmursuz bi günde denicem tekrardan saolasın...
benim araçta logolar yanlış hatırlamıyorsam çift taraflı bantla yapışmış değildi. iki tane çivi gibi demir var içeridende bunların başında somun gibi bir şey vardı bunlar tutuyordu.
@mursel balci abi ben bugün tornavidayla hafif zorladım baktım çift taraflı bantla tutuyo hep noka okta oldu yağmur yağıyo diyede çıkartmadım bant yapışkan gitmesin diye... yağmursuz bi günde denicem...