Triger seti alacağım. n11 de çek ile 50 liraya gelen bi şey var. Uyumlu modeller arasında elantra da var, ama model yılı yazmiyor onun yerine bi kod yazıyor. Linke bi bakar mısınız? Bu arada arabam 2005 benzinli otomatik elantra. http://m.n11.com/hyundai-accent-era-elantra-getz-16-15-14-16v-triger-kayis-seti-P102408922
Ben olsam original alır takardim triger sakaya gelmez GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cenker abiye aynen katılıyorum. Dış kayışlar (klima, direksiyon , V kayışı) neyse de, Trigeri ihmal etmeyin. Orjinali ile değiştirin. Sizi 5 yıl yada 90.000 Km sıkıntıya sokmaz. 50 Tl lik Setin Kalitesi tartışılır. Seyir halinde kopması motor yaptırmanıza neden olabilir. Hyundai orjinal kayış markası BANDO dur. Bulamazsanız DAYCO da kaliteli bir markadır. (Set olarak)
aynı markayı aldım taktırdım kullanıyorum tavsiye ederim zaten üzerindede gmb var kayışlar dongil memnun kalırsınız bence.Servis bana 900tl demişti pahalı geldi bu seti aldım kullanıyorum
Arkadaşlar verdiğiniz fikir için tesekkur ederim. Şimdi kafami karıştıran birşey oldu. Onu da sorayim. Gates marka setlere iyi dediler. İnternette gates marka iki set buldum. Bunlardan birinde set içeriği; 1 Adet Triger Kayışı Germe Makarası 1 Adet Triger Kayışı Saptırma / Kılavuz Makarası 1 Adet Triger Kayışı diğerinde set içeriği; 1 Ad. Triger Kayışı, 2 Ad. Gergi Rulmanı (Bilyası) bunlardan hangisi triger seti. Değiştirmem gereken parçaları belirtebilir misiniz? Bu arada 2 setin de kutusu aynı. Acaba açıklamalar mi yetersiz.
ben de bu marka alıp taktırdım era ma. iki set de aynı içeriğe sahip. 2. sette iki adet rulman yazmış üsttekinde de ayrı ayrı isimlerini yazmış. 2 ad rulman= 1 Adet Triger Kayışı Germe Makarası, 1 Adet Triger Kayışı Saptırma / Kılavuz Makarası