Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Linkteki 1995 Elantra 1.8 Için Fikirlerinizi Paylaşır Mısınız?

'Otomobil Danışma Bölümü' forumunda yvz tarafından 26 Ekim 2016 tarihinde açılan konu

1. yvz

yvz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    559
    Ad Soyad:
    Yavuz S.
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Selâm sevgili arkadaşlar.

1998 model Accent 1.3 LS'min çekişinden memnun olmadığım için daha yüksek motor hacimli bir araca bakıyordum. Aşağıdaki linkteki aracı satın almaya biraz yakınım diyebilirim.
    Oluşabilecek kaza ve diğer aksaklıklar akabinde yedek parça vb konularda zorlanır mıyım diye tereddüt ediyorum açıkçası lâkin araç hoşuma gitti. Ne dersiniz?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...5-model-klimali-245.000-km-de-354573963/detay

2. ayzek11

ayzek11 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    178
    Ad Soyad:
    murat keskin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    1994 1.6 motorunu 1 yıl kullandım..araba sürme keyfine varmak istiyorsan al...harika bir araç yormaz konforlu üstelik klimalıymış..hele bagaj açması kapıda ki düğme ile açmayı çok severdim,elaktrikli :D .....
    parça olayına gelince bu 1.8 üstelik hemde eski model..skıntın olabilir diye düşünüyorum...ama ne kadar olur bilemem..

yvz bunu beğendi.
  3. VVadam

VVadam Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    402
    Ad Soyad:
    Yusuf Bey
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Opel
    Görsel olarak yumurtadan sonra biraz eskiye kaçar gibi hocam.Dis gorunus olarak, bu zevk meselesi. Ama diğer sorularınız icin elentralar zevkli araçlar o modelde parça skntisi mevcut aracınızagore olabilir. Ama sonuçta Hyundai gibi bir markada sknti yaşatmaz..
    O paraya bugün ispartada bir accent 1.5 gls vardı.Yumurta.Duruyorsa numarasını atayim

yvz bunu beğendi.
  4. VVadam

VVadam Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    402
    Ad Soyad:
    Yusuf Bey
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Opel
    2 tane yumurta var 13-14 bandında 1.5 GLS . Sahibinden linki yok Isparta grubunda satılıyor.Ozelden gönderdim hocam

yvz bunu beğendi.
  5. Tilki

Tilki Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    11,565
    Ad Soyad:
    TALHA BİLGİ
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Kardeşim azcık 15.000'e çıkabilirsen bir üst kasa 1.8 elentra vardı ... sanırım istanbul'da (sahibinden.com) sitesinde...

Ama yok illa bu dersen... Alınır, parça konusunda yardımcı oluruz ... Konyada japon kore parçacısı ve çıkmacısı var...

yvz bunu beğendi.
  6. yvz

yvz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    559
    Ad Soyad:
    Yavuz S.
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    satıcıyla görüştüm, araçta çalışmayan herhangi bir aksam yok, tık ses bulamazsın diyor lakin siz dedikten sonra baktım, piyasada hep 1.6'sı var bu modellerin. kaporta açısından belki yedek parçada sıkıntı olmayabilir. diğer parçalarda 1.8 litreye has öğeler arıza yaratırsa parça sıkıntısı yaşayabilirim diye düşünüyorum.

özel mesaj attım. :)

Ankara'da yaşıyorum, parça konusunda tek sıkıntım sahibinden.com'da 1.8 1995 başka bir Elantra olmaması.. Piyasada bunlardan fazla olduğunu sanmıyorum. Gümrük çıkışlı bir araç zaten. 15-18 bin tl arasında bir şeyler de alabilirim. Kendi 1.3 LS'me 12500 liraya alıcı buldum şu an. Alacağım aracı bulduğum an satışı yapacağım.

Tilki bunu beğendi.
  7. Tilki

Tilki Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    11,565
    Ad Soyad:
    TALHA BİLGİ
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Madem 18.000 çıkan bence bir üst kasa elentra 1.8 hatta otomatik veya 97 felan sonatalarada bak derim. O araçlarda oturaklı ve güçlü araçlar parça vs sorunda yaşatmaz kanısındayım

yvz bunu beğendi.
  8. yvz

yvz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    559
    Ad Soyad:
    Yavuz S.
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    o halde haydi bana Elantra 1.8 veya 2.0 Sonata bulalım :)

Tilki bunu beğendi.
  9. Tilki

Tilki Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    11,565
    Ad Soyad:
    TALHA BİLGİ
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Hemen ;

Sonata :...
    https://www.sahibinden.com/ilan/vas...ok-temiz-sorunsuz-1997-sonata-353753998/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-sonata-makam-araci-355675551/detay

Sonata bu kadar buldum ( daha doğrusu temiz gözüken bunlar zira km'ler biraz yüksek... haliyle metal yorgunluğu ve motor performansı açısından...)

Elentra:...
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-binilen-kullanilan-bir-arac-355324644/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...flu-lpgli-hunday-elantra-full-354037752/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-degisensiz-hundai-elentra-350660246/detay

görülüyorki elentra'da daha çok seçenek ve km az olanlar çıkıyor... taktir senin kardeşim... Allah hayırlı araba denk getirsin...

Bonuslar :

Ah hasar kaydı olmasa : MATRİX
    https://www.sahibinden.com/ilan/vas...09-model-hususi-hundai-matrix-350246728/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...idecegimden-dolayi-satiliktir-352337452/detay

yvz bunu beğendi.
  10. yvz

yvz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    559
    Ad Soyad:
    Yavuz S.
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Dostum vallahi çok sağol. Şimdi araçları incelemeye başlayacağım. 1996 Elantra (Beyaz) oldukça hoşuma gitti. Araçların hepsi Ankara dışında. Baktıracak birkaç arkadaşıma ulaşmam gerekecek çünkü benim gitmek için imkanım yok.
    Askere gidecek olan arkadaşın 2005 Elantra'sı da güzel gözüküyor. Yazmamış ama sanırım o da hasar kayıtlı. Fiyat oldukça malum gözüküyor çünkü.

11. Tilki

Tilki Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    11,565
    Ad Soyad:
    TALHA BİLGİ
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    @yvz , no problemo ... :) 2005 elentranın hasar kaydından ziyade önemli bir değişeni yoksa alınabilir aslında... Zira boya gözüküyor , sağ taraftan girmiş belli :) Ama o fiyata bana mantıklı geldi... zira o fiyata accent alıyor millet...

Temiz olsun derseniz , beyaz ve kırmızı olan (kırmızı üst kasa dikkat...) km'leri düşük... Birde Gri elentra eğer ufak tefek masraflıysa alınıp yapılabilir zira bildiğin şahin fiyatına ... :)

12. ayzek11

ayzek11 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    178
    Ad Soyad:
    murat keskin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    Askere gidecek olan arkadaşın 2005 Elantra'sı da güzel gözüküyor. Yazmamış ama sanırım o da hasar kayıtlı. Fiyat oldukça malum gözüküyor çünkü.[/QUOTE]
    bence elinde kalır..piyasasının çok altında...hangi galericiye verse galerici üste 1000lra daha verip 20.000 liraya alır ayıp olur diye..düşüncem bu...

Bu Sayfayı Paylaş