Mrb arkadaşlar. Linea 1.4 fire 77 Hp hakkında bilgisi olan arkadaşlar bu araç hakkında yorum yapabilirlermi ? Çok performanslı olmadığını biliyorum ama bir accent 1.3 lx kadardami performansı yoktur hani karşılaştırmalı olarak anlatırsanız iyi olur.
Performans olarak 1.3 lx den iyidir lpg ile güzel gider. Donanım konfor kısmı kişiye göre değişir D2533 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Linea 1.3 Multijet heleki 95'lik yeni jenerasyon ünite tadı damakta bırakır. GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kesinlikle 1.3 multijet 95 lik olanına bak derim konfora gelince yok gibi bişey bizim şirkette var 1.3 90lık multijet hakketten jet motor performansı çok iyi sesi çooook fazla alır içeriye uzun yolda heryanın agrı içinde kalır ama motoru gerçekten güzel...
ne kadar ekmek o kadar köfte. özellikle sıfır düşünüyorsan ve paran yetiyorsa alınabilir. büyük bağaj vs iyi olur
Arkadaşta dizel olanı var, performansını özelliklerini falan bilemem ama hayatımda bindiğim en rahatsız arabalardan biriydi. İçinin genişliği ne kadar cazipse içeri aldığı sesi, sağından solundan gelen sesler bana eziyet gelmişti.
Parasına göre güzel araç. Bana linea Yunan mitolojisinde poseidon mu neydi tam hatırlayamadım önü insan arkası at bi karakter vardı. Aracı aynen ona benzetiyorum önden ķısa bir araç gibi arkasına bakıyorsun up uzun. GT-I9082 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi