eskisi https://www.hyundaiclubtr.com/showthread.php?25291-vites-konsolundaki-lekeler-i%C3%A7in-yard%C4%B1m. boyaya hazır hali mürsel abinin dediği gibi iki parça. [/URL]</noscript>[/IMG] [/URL]</noscript>[/IMG] bunlarda boyalı ve takılmış halleri. [/URL]</noscript>[/IMG] [/URL]</noscript>[/IMG] [/URL]</noscript>[/IMG] [/URL]</noscript>[/IMG [/URL]</noscript>[/IMG] resimleri telefonla çektim foto makinem var ama yüklemesini bilmiyorum.
teşekkür ederim arabamın tavanını boyatırken bi yandan da ben bu konsol parcalarını ince zımpara yaptım ve sonrasında mat siyah renge boyadı burhan usta boya tabancasıyla.
sağolasın ahmed önceki hali iğrençdi kolayda sökülüoo kendim sokdum.burhan usta (boyacı) abi boya atarsa gel herzaman boyarız dedi.
sağolasın mürsel abi. astar atmadık, ama boyacı tanıdık tekirdağ yeni sanayiden arkadaş.ustanın el emeği çok iyi yüksel dedi, pütürlü attım ki iç konsollara uygun olsun dedi bende çok beğendim ama fotoğrafları cep telefonundan çektim abi fotoğraf makinam var ama paintten öznitelikleri ayarlayamıyorum resimler büyük kalıyo sanki yapamıyorum o yüzden cep telefonuyla çekiyorum resimleri biraz çözünürlüğü doğal olarak zayıf oluyo.
Astar atsa daha sağlam tutardı. bunda da kolay kolay sıkıntı olacağını sanmıyorum. zaten tanıdıkmış sıkıntı olursa tekrar boyattırabilirsin.