İnternette gördüm led li lambalar ı önce. Sonra bende yaparım dedim. iki tane ampul aldım kırdım eksi artı ayaklarını bulup led ayaklarına bagladım sonra etrafına sardım .çok orjinanl oldu. Araca taktıgım resımlerı daha sonra göstericem sımdılık bu var saygılar. Uploaded with ImageShack.us
Bu düz amerikan park içindi .6lı sıra ayna içine bakarcasına yapıstırdım bi potansıyometre ile siddetini dusurmek gerekecek. Sinyal ledi de bu kadar ışıkverekse ev içinde hafif göz alıyor dıyebılırım.Gündüz konusuna hak verıyorum merakla beklıyorum taktıgımdakı halını . Ve uyguladıgım gerılım DC 7 VOLT. .Ledler 12 v ile çalışıyor Uploaded with ImageShack.us
elinize sağlık. yalnız birde aynı dirence sahip olmadıklarından dolayı sinyali yaktığınızda daha hızlı yanıp söner diye düşünüyorum.
güzel olmuş ancak ledler sinyal verirken hızlı hızlı yanıp sönecektir ve gündüz çok belli olmayacaktır
Bilmiyorum ama röle ile oynamadım ki neden hızlı yanıp sonsun mercedes bmw lerdeki gibi yanış sönüşler daha net olur dıye dusundum . Eger dediğin gibi olursa Koray kullanamayız o olur bakalım araba evde değil bi gelsınde
ben de led yapmıştım sinyalleri.. led stop ve sinyal yapmıştım.. hızlı hızlı yanıp sönme olmuştu.. çare olarak normal ampulleri taktım, ordan bir kablo uzatıp ledlere çektim.. lambaları gözükmiyecek şekilde içe aldım, ledleri ise stoba yerleştirdim.. çözüm böyle olabilir.. ama gündüz çok belli olmayabilir.. akşam güzel gözükür o ayrı tabii