Selamlar arkadaşlar 1 aydır farlarda bir sıkıntı var. Photon ultimate kullanıyorum frene basınca, geri vitese takınca, silecek açınca, sinyal verince vs farlarda titreme meydana geliyor. fan devreye girince yine titreme başlıyor. Neyden yapar sizce bunu. Bir yede kısa devre mi vardır acaba
Akü 2 senelik var yada yok. Yeni sayılır daha mutlu marka. Aracıda çok fazla yatırmıyorum haftada en az iki gün kullanıyorum
Hocam yukarıda arkadaş demiş akü diye zaten , siz iki yıllık mutluya yeni gözüyle bakıyorsunuz galiba , şimdi artık 5-6 yıl giden aküler devri bitti , 2013 model arabama 5. Aküyü taktım geçen yıl temmuzda. Sizin akünüzü ölçtürmenizde , zayıflık varsa bir güçlü şarja bırakmanızda hatta düzen tutmazsa değişmenizde fayda var , arabada her şeyin temeli sağlıklı akü gücü. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Abi ben neden akü dedim dersen. Lambayı açsam ve klima da açık olsa bir de sıcakların etkisi ile 13.4 volt olan voltaj 12.6 volta kadar düşüyor. Aküyü de 1 ay önce değiştim. Led far belki daha çok harcıyordur. Motor ısınınca aküde ısınıp voltajda düşüyor bu etki de var.