Selam milenyum kasa accent için led ampül öneriniz nedir? Sellektorde Çakar olarak neyi tavsiye edersiniz?
Led zenonlar sizin isinizi gorur Marka olarak cok var ama cifti 150 tl den az olanlar bence is gormez
O led'leri bende araştırıyorum ama bi türlü karar veremedim. Bende Elentra'ya takmayı düşünüyorum uzunlara sellektöre çakar için. Aliexpres'de baya çeşit var ama kalite konusunda tereddütde kaldım.
Şimşek led bence apaçiye düştü şahinciler bile taktı ben seviyordum ama artık gıcık oluyorum Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Benim kararsız kalmamdaki etken arka soket kısmının Holojenlere göre büyük olması yuvaya tam oturmaması. Yoksa Aliexpresden alacam bı tane ucuz çünkü bozulana kadar kullanırım dedim ama halen düşünme aşamasındayım.