arkadaşlar merhaba, yazında benzer bir konu açmıştım. Arkadaşlarım ile beraber toplu led ampülleri almıştık.kendi aracımıza taktık geri kalanları ise maliyetine satıyorum ihtiyacı olan varsa. plaka-park-sinyal için kullanılan T10 ledler 1,5 TL bagaj-tavan için kullanılan 21 ledli olan ampül 7,5 TL ön gösterge ve göğüs aydınlatmada kullanılan T5 led 1,5 TL Resimler aşağıda. isteyene kendi aracıma taktıktan sonraki resimleri de atabilirim.
Hayirli satislar dilerim. 2012 makyajsiz kasa icin torpido tavan ve plaka aydinlatmasi icin hangileri uyumlu olur? Yani numaralari nedir? LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam i20 2013 makyajlı kasa için bu ampullerden alacak olsak yerine birebir olurlar mı sizce ? iPhone 5C cihazımdan tapatalk aracılığıyla gönderildi
Son resimde gördüğünüz gibi 2 paket geliyor birinde ledin kendisi diğerinde farklı duylar için bir nevi adaptör artık hangisi uygunsa renkleri karşılayacak şekilde 2li soketi bağladınız mı tamamdır.
hocam üzerindeki ampüllere bakmak lazım. i20 hakkında bilgim yok, tavan, plaka, parklar için % 90 uyuyor ama tam bilmiyorum