Arkadaslar bu lavato marka lpg kıtı kullanan bılgısı olan arkadas varsa deneyımlerını paylasabılırmı.Bende mımgaz var memnun degılım lavato tavsıye ettıler ne dersınız.Fıyat olarakta 1300 tl
Aynı yazılımı kullanan atiker safefast tavsiye ederim. Mimgas'dafena kit değildir, sizin memnuniyetsizliğinizin nedeni nedir?
Gaz valfi gaz kacırdı arabayı yakıcaktık gec farkettım kaputu actığımda valten gaz sıvı bır sekılde akıyordu.Servıse gıttım garantısı oldugu halde kullanıcı hatası veya gaz sırketı sulu gaz basmıs bahanesıyle 40 tl aldı.Tank sevıyesı hatalı gosterıyor uc sefer bakmalarına rahmen.Gaz valfını degıstıklerı gun cok yakıyo dedım enjektorlerın uzerındekı hortumların baglı oldugu sarı nıpeller var onların delık caplarını buyuttuler ve ecu ayarı yaptılar.Gecen seferde aynı sıkayetle gıtmıstım ozamanda delmıslerdı.Bu gıdısle nıpellere gerek kalmıcak herhalde.Gaz filitresine aynı servıstekı calısan 10 tl isterken ustası olucak kısı 20 tl ıstıcek kadar karaktersız ınsanlar da mevcut.Benım ıcın onemlı olan paradan cok yapılan işin kalıtesı ve sonrasıdır.Ben sorunsuz kullanabılcegım ve problemım oldugunda kesın cozum uretıcek işinin ehli kişiler ve firmalar olmasını istiyorum, yolunacak kaz muamelısı yapılmıcak fırma arıyorum ama bulmak ne mumkun.
Anladığım kadarı ile kötümontaj. Ayrıca bilgi için söylüyorum, likit gaz ısınmadan alev almaz, tabii yinede dikkatli olmak lazım.
Hemen alt tarafında dınamo var bılıyosun dınamoda ıllakı kıvılcım olabılıyor Sonrası facıa olurdu allah korusun.
lovato kullanan bir tanıdıgım var 7 yıldır fala kullanıyor tık dememiş şu ana kadar sorunsuz çalısıyor .
Lavato pek kafama yatmadı zaten arastırdım genelde BRC ağırlık basıyor.Bıde bu LPG tank sevıye arızası sımıt tanklarda pek randımanlı olmuyo sanırım bende kı problemlı Brc dede aynı sorunları yasanlar var. Baska markalarda da oluyomu acaba?
Merhabalar Serdar bey; Benim aracım 98 accent 1,5 gls haziranda sıralı sistem lavato taktırdım. bir ay boyunca sorunsuz bindim. daha sonra gazda ilk çalıştırmada ve ilk kalkışta yaklaşık 1 dk süresince gaz yememe sorunu ile karşılaştım. filitre bujileri ve kablolarını değiştirdim. servise giitim gaz ayarı pc de yaptılar ama sorunum çözülemedi. benzinde çalıştırırken(gaz devre dışı) hiç bir sorun yok. sanki sıfır araba gibi. benzin pompası sorunlu olabilir dediler serviste ama benzinde çalıştırırken hiç bir sorun yaşamıyorum. benzin pompası sağlam.
Aramıza hoşgeldiniz. Kendinizi ve aracınızı "tanışma" bölümünde tanıtırsanız memnun oluruz. Yaşadığınız sıkıntı ile ilgili forumda bir çok başlık var, arama yaparak bunlardan faydalanabilirsiniz. Sıkıntınız hatalı kalibrasyon olarak görünüyor.
abi kendinizi tanışma bölümüne tanıtacaksınız ; https://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_topics.asp?FID=2 yeni bir konu açıp tanıtın kendinizi.
Rica ederim. Ehil bir ustaya gidip ayar yaptırmanızı öneririm. Benzin enjeksiyon süresi gaza geçince değişmemeli, malesef bunu daha öğrenemeyenler ustalar var.
merhaba, arkadaşın dediğine katılıyorum.çok doğru,önüne gelen tüp bağlıyor.problemi devamlı başka şeyler yüklüyorlar..
bende 99 model accent gt var .bir ay önce lavato bağlattım.ustlardan Allah razı olsun Az daha arabaya conta yaktıracaklardı.arabanın hararetini120-125 çıkardılar. Bu sebeble montaj önemli...