Slm arkadaslar.Continental marka conti premium contact lastiklerim var ve yaklasik 1 aydir sol ön bu sesi yapmaya basladi.nedendir acaba
frene hafif basarak deneyin seste değişiklik oluyorsa disk yada balata kaynaklı olabilir, bu tekerleği kriko ile kaldırıp çevirin sağa sola sallayın porya rulmanında problem varsa o şekilde daha iyi fikir verebilir. Tekerlek ileri doğru giderken ses yapıyor ancak geri giderken ses yapıyormu mesela?
hem ileri hem geri giderkende yapıyor.ilk başta lastik havası düşüktür jant kapağına dokunuyordur belki dedim hava bastım yine aynı.son çare stepneyi takıp denedim ses kalmadı.lastik kaynaklı bi sorun gibi.tel falanmı kırdı acaba
Yedek Lastik ile ses yapmadıysa tel kırmış sanırım. Lastiği sökün arabadan havasını indirin üzerine ağırlık uygulayın çıtırtı olursa teldir. D2533 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
o zaman tekerleği kaldırıp çevirirseniz zaten ses gelmeyecektir, stepneyi takarken bunu yaptıysanız ses gelmemesi lazım bu durumda yürür aksamda problem olmadığı daha bir netlik kazanmaya doğru bilgi verir. Problem lastikte olabilir Murat abinin dediği şekilde tel kırma gibi birşey varsa lastiğinde zaten garantisi olması lazım değiştirip kurtulabilirsiniz.
O zaman hiç ugraşmayın aldıgını yere lastik takıılı olarak gidin. D2533 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Önce bir kapağı çıkarıp bakın yoksa tel kırmış olabilir ani bir fren yapıldıysa olabiliyor tel kırma lastik yeni de olsa.