Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi geceler, Malum daha önceden de bahsetmiştim aracımın orinal lastikleri Dunloptu. Bugün yıkamacıda fark ettimki sağ arka lastiğim hafif balon yapmış v elastikler gerçekten artık miladını doldurmuş görünüyor. Hemen Lastikçi arkadaşımı aradım kendisi Hankook Evo V12 performans lastiğini sağolsun çok güzel bir fiyata (Michelin in Yarosı gibi) + Nitrojen basarak taktı. İlk izlenimlerim tatmin edici bir miktarda sessiz bir lastik ve özellikle tırtırlı asfaltlarda çok konforlu. Yol tutuşunu test edemedim fakat ses ve konfor olarak bayağı iyi bir lastik diyebilirim.(VW ve Hyundainin üst sınıf araçları bu lastiği kullanıyorlar.) Yarın uzun yola çıkıyorum birde orada test edip deneyimlerimi sizler ile paylaşırım.
Hayırlı olsun Turgay bey, İzmir tarafında bütün yollar tırtırlı olduğundan Bursaya kadar pirelli'nin sıfır konforu ile seyahat ettik. Geçen sene michelin ile hiç rahatsız olmamıştık, kaldıki elantra ses konusunda çok başarılı ama lastikler vasat. İzlenimleriniz olumlu olursa bende bir süre sonra değiştirmeyi düşünüyorum.
Arkadaşlar, Lastikler hakkında yorumlarım ses büyük ölçüde tatmin edecek derecede azaldı.Konfor eski lastiklere göre çok çok iyi. Yani Şu an için çok çok memnunum.
Hayırlı Olsun Turgay Bey.Bende yeni almıştım sıfıra yakın ses ve konfor ve yol tutuşu var benimkinde de.
turgay bey öncelikle hayırlı olsun.. lastiklerinizi özellikle yagmurlu havalarda test edebildiniz mi? aracın yol tutuşu nasıl? ben en son 3 sene önce lassanın atr..diye tam hatırlayamadığım lastiklerini aldım.yol tutusu gerçekten mukemmel ses geliyor evet ama konfor kadar güvenlikte önemli..gecen kış ayında izmirde meydana gelen sel oluşturan yogun yagmurda ben özmirden dönüyordum lastiklerimin değerini ozaman anladım.kendimi hiç kasmadan rahat rahat gelmiştim.90-100 km arası bir süratle.. aldığınız lastiklerde konfor ve performans varsa bende en yakın zamanda hankook alayım..
Açıkçası araba full dolu olduğu için aracı öyle zorlayamadım. Ama test verilerine göre ıslakta michelinden daha iyi.. Ayrıca vw fabrika çıkışlı bu lastikleri kullanıyor. Konfor olarakta aracımı çok yumuşattı. Desenide eski Dunloplara göre daha güzel duruyor. Düzenleyen : Turgay
hayırlı olsun turgay bey,bendede orjinal üstünde kumho solus kh17 var 20bin km oldu 40binde değiştirmeyi düşünüyorum kısmetse...