Bu cumartesi speedy'de 4 adet michelin lastik taktırdım.Kampanya varmış anında petrol ofisinden 100TL'lik akaryakıt çeki ayrıca axses kredi kartına da 25 tl çip para yüklendi. Gayet karlı bir alış veriş oldu.Hem michelin hem benzin hem de çip para...
Hayırlı uğurlu olsun lastik ebadı nedir? birde michelin ses açısından nasıl. herkes sessiz diyor ama sizce nasıl?
tanesi 124 liraya geliyor sanırım -100 lira ve -25 iyle bizde lastikleri değiştirme zamanımız geldi sanırım.pirelli 3000 almıştık 3 yıl önce 4 lastik 240 liraydı.Memnun kalmadık açıkçası.Michelin yumuşak lastik ama bozuk yollarda dayanmıyor diye biliyorum.Acaba 175 70 R13 için lastik önerisinde bulunacak arkadaş var mı ?
eski sattıgım milenium accentin lastik ebatıda 175 70 13 tü orjinal fabrika cıkışlı LASSA MİRATTA lastikle 8 yıl (80.000KM) kullandım diş derinligi bile fazla aşınmamıştı lassa mirattayı tavsiye ederim saglam lastik şimdiki aracıma lastik bakıyorum 185 60 15 200 TL den başlıyor :RpS_scared:
Benim lastiklerin ebatlarıda aynı zaten. Benim aldığım yerde 155 tl Diğer birçok lastikçide ise 140 tl civarında.
Ebatları 175/65/R14 Aracın orijinal lastikleri vardı üzerinde michelin sanki yolu daha çok kavrıyor özellikle kasislerde daha az ses yaptığı kesin.