merhaba... dün akşam babamlar köyden dönerken yolun ortasında duran irice bir taşa çarpmışlar. ne yazıkki iki tekerlekte kullanılmayacak hale gelmiş. sağ ön ve sağ arka. çarptıktan sonra babam aracı kenara çekmiş. ve arkadaşını aramış. bizim stapne ve yedek başka bir stepneyle aracı eve getirnişler. aracın ful kaskosu var. babam evden kasko şirketini aramış onlarda hiç müdahale yapmadan bizi aramalıydınız bu konuda fazla yardımcı olamayız. yinede pazartesi gelin bir dosya açalım demişler. böyle bir saçmalık olabilirmi. pazartesi işin hallolacağına inanıyorum inşallah. konuyla alaklı bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim. hasar iç yanak jant başlangıcının llduğu yerde 6 cm yarık. her iki tekerdede var bu. jant kenarları yamulmuş. kapaklar kırılmış. alt takımdan haber yok şimdilik umarım bir şey yokturhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley19.gif Düzenleyen : TurgayCeritoğlu
gecmiş olsun. şu sigorta şirketlerine sinir oluyorum. allarlar pullarla ufacık şeyde bir neden bularak sıyrılmaya calışırlar. ne demek bizi arıcaktınız, şimdi arıyoruz gel incele ve bedelini karşıla. ben tam bilmiyorum ama taviz vermeyin
iptal ettiririm diye tehdit edin.. nasıl olsa yeni yaptırmışsınız..iptal ettirdiğiniz anda size kalan sürenin parasını iade etmek zorundalar ilgilenecek bir kaskoya yaptırırsınız.. Düzenleyen : evrimbayhan
pazartesi son çare o yola gideceğim zaten. kasko yaptır gerisini düşünme kaskocu düşünsün diyordum kendi kendime
hallederler daha dogrusu halletmeleri gerekir..bizim kamyonlardan birinin damperi yuksek gerilimine takılmış tüm lastikleri patlamıştı kaskodan hallettik..
Selam öncelikle gecmiş olsun sizebişey olmamışya gerisi kolay. Kasko firması hangisi bilmem ama mecbur https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley35.gifyapacaklar. başka şansları yok, hiç uğraşmayın kasko firması ile,anlaşmalı bir hyundai servisine gidin böyle böyle oldu deyin beyanla aracıma gelen hasarın karşılanmasını istiyorum deyin gerisini servise bırakın gecmiş olsun. hem cebinizden para cıkmaz hemde kimseyle ugraşmak zorunda kalmazsınız.
Evet olay yerinde hiç bir müdahale yapmadan direkt kasko şirketinin yardım numarasını arasaydınız,hiç uğraşmanıza gerek kalmadan ücretsiz çekici ile aracınız servise çekilirdi ve aracın hasarları onarılıp size teslim edilirdi.Yani şirketin söylediği yanlış bişey değil.Ama yinede hemen servise gidin dosya açtırın %90 olumlu cevap gelir
cok sayıda kaza yapan bırı olarak böle konularda nasıl davranılacagınızı anlatayım en kısa bır örnek vereyım benım aracın katalizörü bozulmus cok yakmaya ve ses cıkartmaya başladı gıttım servıse hemen dedı degışelım ne kadar ucuk rakamlar verıdiler hemen eve gıttım bi A4 kagıda başladım yazmaya işte hangı kasko şirketi mudurlugune şu plakalı şu mevkıde seyır halındeyken yoldakı nesneyı secemeyıp gormeye calıstıgım nesnenın uzerınden gecmiş bulundum ve aracımda bu olaydan sonra alttaraftan vurma sesıyle beraber aracın sesı arttı gidecegım yere cok daha benzın yakarak ulaştım aracımın arızasının gıderılmesıni arz ederım abıcım senınde yapacagın tek şey aynı yere gotur aracı degiştir yarıklastıklerle hemen orda bır A4 e yaz olayı anlat cekıcı gelecek aracı cekecek bıtanede oraya taş koy bunun ustunden gectım de bak oarabayı nası yapıyolar bunlardan haberiz hıc bısey yapmayın cunku işlerine gelı BNE SENIN YERINDE OLSAM BU DEDIGIMI YAPARDIM TEKRAR GECMIS OLDUN ..
kaskolu araçlar için en uygunu kaza ufak da olsa hemen haber vermek, aracı kıpırdatmadan çekici ile çektirmek, çekici kaskonun en önemli nimetidir, mutlaka kullanın, uğraşmayın.
arkadaşlar hepinize çok teşekkürler. servise götürdüm aracı onlar kasko şirketi ile halledebileceklerini söylediler
ve araç yapıldı... kaskoda olayın oluş şeklini yazıp imzaladıktan sonra aracı servise götrdüm. servista jantları tamir edip denediler. balans yapıldığında olmadığını gördüler ve sıfır iki jant taktılar. ikide sıfır lastik. şu an aracı teslim aldım. kaskonun hasarı ödemesini bekliyorum inşallah öder