arkadaşlar kış lastği araştırmaktayım bugn sanayi sitesinde fiyat araştırması yaptım kafam epey karıştı.fiyatlar şöyle: goodyear ug7+ 170 civarı fabrikasından çıkan sava marka lastik 100lira;michelin 86t 135 86h 160 fabrikasından çıkan BF Goodrich marka bir lastik var 115'e bırakıyorlar.üstelik michelin ve BF aynı fabrikadan çıktığı için trafik seti hediye (sordum 30 liraymış) ve 1 yıllık yol yardım hizmeti 3 yıl garanti var;pirellinin 86t 94 lira;bridgestonun 86t 120'ye bırakıyorlar.bu fiyatlar peşin alım için geçrli.sizce nasıl hangisini önerirsinz.aracımda bridgestone 86h var.ebatları 185/65/14 aslında goodyear alcaktım ama performans arabalarında verimli olduğu era için çokta gerekmediğini söylüyolar.fiyatıda diğerlerine göre biraz pahalı geldi.birde kış lastikleri 86 t mi oluyor.
lastikler bana pahalı geldi bu konu ile ilgili forumda 2-3 başlık vardı onlara bakarsınız daha iyi olur..
arkadaşlar lastik düşündüğümü söylemştim.ancak bugn okulda bazı arkadaşlar kış lastiğine istanbulda çokta grek olmadığını araç yeni olduğu için ve lastikler mevsimlik olduğu için gerekmediğini zincir ya da paletin gerektiğnde iş göreceğini aracı 5 sene kullansam lastk çıkarma takma maliyetine 1 takım lastik alınabieceğini söylediler.kafam karıstı.kış lastiği hakkındaki düşünceleriniz neler?istanbul şartlarında ne kadar gerek var?