Hemen hemen tüm Bmw e30 araçlarda ve diğer araçlarda gördüğüm şeylerden biri ama adını bilmiyorum bilgisi olan yardımcı olabilirmi NOT:internette bulamadım adını ama videosu var How to stretch a tire... and how you don't. - YouTube
Kanber açısından bahsediyorsun galiba. Araca üstten bakıldığında tekerleklerin üst kısımlarının içe veya dışa olan açılarına kamber açısı denir. Lastik ekseni ile dikey eksen arasındaki eğimin cinsi derecesinden ölçülür.Tekerleğin üst kısmının dışa doğru eğimli olmasına pozitif Kamber, tekerleğin üst kısmının içe doğru olan eğimine ise negatif kamber adı verilir. demişler bi sitede.
Lastik tabanı 205 ve üzeri ise bence yararlı örnek mercedeslerin dönüş esnasında ön tekerleklerinin yatması gibi. Bizim 185 175 tabanlarda olmaz yere basamayan arabada yolda durmaz .) Yanma odasından gönderildi.
Videodaki farklı bir şey fazla geniş janta daha dar lastiği tutturmanın yöntemidir senin bahsini ettiğin camber açısı herhalde bunu diyorsun.
Hayır camberi biliyorum o değil LASTİK YANAKLARININ dışa bakması Şu videoda izleyebilirsiniz(VİDEOYU DİKKATLİ İZLEYİN) How to stretch a tire... and how you don't. - YouTube Bu fotoğraftada var http://img571.imageshack.us/img571/7985/ez2m.jpg