Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Lastik Ve Jant Önerisi Olan ?

'Aracın Dış Modifiyesi' forumunda promising tarafından 18 Nisan 2017 tarihinde açılan konu

1. promising

promising Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    furkan satar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    Meraba ilk aracımı Hyundai getz 2006 model mavi renkte bir araç aldım vede ilk önce lastik ve jantlardan baslamak istiyorum aklımda siyah wheels jant var farklı bir önerisi olan varmı aracı biraz sportif birseyler yapmak istiyorum vede lastik ve jant alacağım sağlam bir site bir yer var ise yorumlarınızı bekliyorum tesekkürler.

2. sefakdmr

sefakdmr Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    62
    Ad Soyad:
    Sefa aldemir
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Kkardeşim çin malı ve petlas gurubu lastik alma sakın ! Alacağın lastik yumusacık olsun araban konforla dolsun bence orjinal ebatları kullanarak tatlı bir jant almalısın geniş taban jant lastk hem sert olur arabanda konfor biter hemde çabuk dökersin arabayı ve cektiğin takır tukur da yanına kar kalır conti godyear michlen orjinal ebat yazlık lastikle güzel görünümlü orjivnal boy jant işini görecektir

3. promising

promising Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    furkan satar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    Şuanda arabanın gidişatı falan çok konforlu benim lastik ve jant seçimimde bu konforu bozmamak fakat bi kaç tavsiye aldım lastik ve jant boyutlarını yükselt güzel durur dediler konfordan hiç bahsedilmedi tesekkür ederim kendi ebatında orjinal lastik ve jant seçimi yapacağım

Bu Sayfayı Paylaş