arkadaşlar birinden 2. el lastik alıyordum adam 2011 dedi.. arkadaşım teslim aldı lasikleri ancak fotosuna bakınca bana 2007 geldi... acil bilgiye ihtiyacım var... http://img466.yukle.tc/image.php?id=923920130207_221226.jpg
arkadaşlar acil bilgi lazım.. lastiğin içinde yazan bu.. dış kısmını bilmiyorum.. iç deki ile dıştaki aynıdır değilmi
alacağınız lastik resimdeki ise almanızı tavsiye etmem yanağında yırtık var. ayrıca bir lastik hiç kullanılmasa bile 4 yıl raf ömrü var.bu lastiğin üretim tarihi 2007 yılının 34. haftası. satan kişi kullanım ömrünün 2011 de dolduğunu söylemek istedi herhalde lastik önemlidir. ihmale gelmez marka model birşey demem ama tarihine dikkat edin derim.
hem 2007 hem yarılmış, hemde para verip alınmış :RpS_mad: sanırım sizi kandırmışlar, geçmiş olsun, bence o lastiklerden kurtulun bu çıkma lastik işine fazla kulak asmayın arkadaşlar, eskide keramet olsa bit pazarına nur yağardı demişler kampanyaları iyi takip etmek lazım, geçenlerde debica marka sıfır yaz lastiğini tanesi 65 liraya alacaktım indirimle, 175 taban diye vazgeçtim
arkadaşlar arkadaşım teslim aldı lastiği... gece vakti olduğu için göremedim dedi ve adama sormuş ben pek anlamıyorum demiş... Satış sırasında sahibi lastiğin iç kısmında hasarı bende şu ana kadar görmediğim dediği için bana fotosunu çekip atacağını söyledi, arkadaşımda o ara aldı lastiği evine gitti... 30 dk fln önce adamın maili gelince yırtığı geçtim yılı görünce beynimden vurulmuşa döndüm... Sonrasında sahibiyle konuştum yarın sabah gidip alacak arkadaşımdan.. ben bilmiyordum bana satarken 2011 dediler fln dedi.. Ama düşünüyorum ben 5 yıldır araba kullanıyorum ben bile öğrendiysem öğrenememiş mi sahibi diye !!! Neyse bu beladan kurtuldum.. tövbe ettim gidip sıfırını alacam... Zaten o lastiği alacam diye bir miktar para ayarlamıştım.. Artık neye param yeterse muhtemelen kumho solus alırım...
Lastik Güvenli sürüş içinen önemli etkenlerden, bunun için en önem verilmesi gereken konulardan. Ama hayatta bazı şeyle tecrübe(kazık) ile öğreniliyor. Siz ucuz yırtmışınız. Benim başımada aynı şey gelmişti forumdaki arkadaşlar bilir. Çok az kullanılmış diye 2003 üretim lastik almıştım ve sonra öğrenmiştik lastiğin sıkıntısını. Neyse geçmiş olsun... Bu arada sahibinden.com da çok iyi lastikler mevcut. Biraz dikkat ve araştırma ile sorunsuz kullanabileceğiniz lastikleri bulabilirsiniz...
Öncelikle geçmiş olsun jant lastik konusunda çok çok dikkat edilmesi gerekiyor Gurcan arkadaş sahibinden.comdan aldı Samsung Note 2 cihazımdan gönderildi
Çok büyük bir bilgiyede sahip olmaya gerek yok. Ama bu konuyu bilmeyen birine emanet etmeyin. 2. el lastik alınır. Hemde çok temiz, sıkıntısız, sorunsuz, 3-4 yıl rahat binebileceğiniz lastiği 2. elde bulabilirsiniz. Ama biraz dikkat etmeli işte. Sorunlu lastiklerden uzak durmalı. Eee birazda sabır gerek. Çünkü iyisi hemen bulunmuyor...
Lastik alımı esnasında resimler mevcut ise bana danışabilirsiniz numaramdan yada özel mesaj atarak. Bu lastiklerden iyi kurtulmuşsunuz Lastikler yeni tarihli olsa bile lassayı tavsiye edmiyorum Fiyatlarına da yorumum olur her daim